Ingrediente
3 vinete
50g orez
1 ceapa rosie
2 fire ceapa verde
50g masline negre rondele
ulei pentru prajit
sucul de la o lamaie
patrunjel verde
sare
piper
50g orez
1 ceapa rosie
2 fire ceapa verde
50g masline negre rondele
ulei pentru prajit
sucul de la o lamaie
patrunjel verde
sare
piper
Cum preparam
· Curatam vinetele, taiem cuburi si le presaram cu sare. Lasam 30 de minute sa elimine apa.
· Între timp fierbem orezul.
· Încingem ulei într-o craticioara si prajim vinetele 5-6 minute, adaugam orezul si mai prajim 2-3 minute. Lasam sa se raceasca.
· Tocam ceapa rosie.
· Punem într-un bol vinetele cu orez, ceapa, maslinele rondele si patrunjelul tocat. Stropim cu sucul de lamaie, presaram sare, piper si amestecam.
· Asezam pe platou, ornam cu rondele de vanata prajita si frunze de patrunjel.
2 portii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu