Ingrediente
4 vinete
4 rosii bine coapte
patrunjel verde
100ml ulei de masline
sucul de la o lamaie
5-6 catei de usturoi
sare
Cum preparam
· Coacem vinetele direct pe flacara. Le decojim si le lasam sa se scurga 2-3 ore.
· Decojim rosiile si le taiem cubulete.
· Tocam vinetele cu un toporas de lemn.
· Turnam uleiul treptat amestecand energic cu o lingura de lemn, pana cand vinetele încep sa se albeasca.
· Punem usturoiul pisat, sarea, sucul de lamaie si frecam în continuare.
· Adaugam rosiile si amestecam usor.
· Asezam pe platou si ornam cu patrunjel verde.
4 rosii bine coapte
patrunjel verde
100ml ulei de masline
sucul de la o lamaie
5-6 catei de usturoi
sare
Cum preparam
· Coacem vinetele direct pe flacara. Le decojim si le lasam sa se scurga 2-3 ore.
· Decojim rosiile si le taiem cubulete.
· Tocam vinetele cu un toporas de lemn.
· Turnam uleiul treptat amestecand energic cu o lingura de lemn, pana cand vinetele încep sa se albeasca.
· Punem usturoiul pisat, sarea, sucul de lamaie si frecam în continuare.
· Adaugam rosiile si amestecam usor.
· Asezam pe platou si ornam cu patrunjel verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu