Ingrediente
4 oua
200g foi de lasagna
30g parmezan ras
70g unt
60g faina
300ml lapte
100g telemea
sare
piper
200g foi de lasagna
30g parmezan ras
70g unt
60g faina
300ml lapte
100g telemea
sare
piper
Cum preparam
• Fierbem foile de lasagna in apa cu sare. Le lasam sa se
scurga.
• intr-o craticioara, topim untul, punem faina si o prajim 1 minut. Turnam laptele si fierbem amestecand continuu pana cand se ingroasa. Punem telemeaua rasa, sare si piper, amestecam bine si oprim focul.
• Ungem un vas termorezistent cu unt. Punem un sfert din foi, turnam un sfert din cantitatea de sos si spargem doua oua pe care le asezam deasupra. Acoperim cu un sfert din foi, punem un sfert din cantitatea de sos si asezam celelalte doua oua, avand grija sa nu se suprapuna pe celelalte. Acoperim cu restul de foi, turnam ce ne-a mai ramas din sos si presaram parmezan.
• Coacem 30 minute la foc moderat.
2 portii
Timp de preparare: 30 minute
Timp de coacere: 30 minute
• intr-o craticioara, topim untul, punem faina si o prajim 1 minut. Turnam laptele si fierbem amestecand continuu pana cand se ingroasa. Punem telemeaua rasa, sare si piper, amestecam bine si oprim focul.
• Ungem un vas termorezistent cu unt. Punem un sfert din foi, turnam un sfert din cantitatea de sos si spargem doua oua pe care le asezam deasupra. Acoperim cu un sfert din foi, punem un sfert din cantitatea de sos si asezam celelalte doua oua, avand grija sa nu se suprapuna pe celelalte. Acoperim cu restul de foi, turnam ce ne-a mai ramas din sos si presaram parmezan.
• Coacem 30 minute la foc moderat.
2 portii
Timp de preparare: 30 minute
Timp de coacere: 30 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu