Ingrediente
4 oua
2 pere
150g faina
100g zahar
150g ciocolata amaruie
2 linguri ulei de floarea-soarelui
¼ lingurita sare
2 pere
150g faina
100g zahar
150g ciocolata amaruie
2 linguri ulei de floarea-soarelui
¼ lingurita sare
Cum preparam:
• Topim ciocolata la baie de aburi. O lasam la racit.
• Separam ouale. Batem albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam treptat zaharul si continuam sa batem cu telul. Amestecam galbenusurile cu uleiul si turnam peste albusuri.
• Amestecam prin rasturnare cu o lingura de metal. Punem treptat faina si amestecam cu grija. In doua treimi din aluat punem ciocolata topita si omogenizam.
• Ungem o tava rotunda cu unt. Punem aluatul simplu si deasupra il turnam pe cel cu ciocolata. Asezam sferturi de pere si dam la cuptor. Coacem timp de 40 de minute la foc moderat.
Timp de preparare: 30 minute
Timp de coacere: 40 minute
• Separam ouale. Batem albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam treptat zaharul si continuam sa batem cu telul. Amestecam galbenusurile cu uleiul si turnam peste albusuri.
• Amestecam prin rasturnare cu o lingura de metal. Punem treptat faina si amestecam cu grija. In doua treimi din aluat punem ciocolata topita si omogenizam.
• Ungem o tava rotunda cu unt. Punem aluatul simplu si deasupra il turnam pe cel cu ciocolata. Asezam sferturi de pere si dam la cuptor. Coacem timp de 40 de minute la foc moderat.
Timp de preparare: 30 minute
Timp de coacere: 40 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu