Ingrediente:
1
conopida mare sau 2 mai mici
2-3 linguri ulei
2-3 linguri otet (zeama de lamaie)
1-2 lingurite mustar
sare, piper
marar
2-3 linguri ulei
2-3 linguri otet (zeama de lamaie)
1-2 lingurite mustar
sare, piper
marar
Reteta:
Conopida
se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa
clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarma. Cind
este gata, se scurge si se pune in salatiera.
Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt.
Se toarna sosul peste conopida si se serveste.
Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt.
Se toarna sosul peste conopida si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu