Cantitati:
- 200gr. boabe de porumb
- 200 gr. mazare verde
- 100 gr. morcov taiat cuburi
- 100 gr. CREVETI
- 300 gr. cozi de creveti
- 1 morcov mare, 1 telina
- 1 ardei verde gras, 1 ardei rosu gras
- 2 rosii
- 1 castravete verde
- 1 lamaie
- 150 gr. maioneza, 1 lingura ketchup dulce, 1 lingurita cu sos englezesc
- 1 leg. marar
- sare, piper
Crevetii se oparesc 4 minute in apa
clocotita, se scurg de zeama si se lasa la racit. Morcovul, telina, ardeii
grasi si castravetele se taie fideluta si se amesteca cu maioneza, crevetii,
ketchup, mararul taiat fin si restul condimentelor. Se decoreaza cu felii de
lamaie si rosii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu