Ingrediente
200 gr paste
scurte
150 gr branza proaspata de vaci
200 gr branza burduf
2 linguri smantana
50 gr slaninuta afumata
piper
150 gr branza proaspata de vaci
200 gr branza burduf
2 linguri smantana
50 gr slaninuta afumata
piper
Portii: 2
Preparare
1. Se pun pastele la fiert in multa apa
fierbinte si sare.
2. Se taie bucatele mici slaninuta si se
prajeste fara ulei, la inceput la foc mic pana incepe sa se topeasca, apoi
crestem usor focul ca sa se faca crocanta. Scurgem mare parte din grasimea
lasata de slaninuta, astfel incat sa ne mai ramana cam 1 lingura.
3. Frecam branzeturile cu smantana si
condimentam cu piper.
4. Scurgem pastele de apa, adaugam jumarile
peste pastele fierbinti si amestecam bine, apoi adaugam branza si amestecam
putin sa se topeasca branza.
5. Servim imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu