Ingrediente:
1
ceasca orez integral nefiert
3/4 ceasca morcovi, dati prin razatoare
1/2 ceapa rosie, taiata marunt
1 ceasca telina, data prin razatoare
1/2 ceasca dovlecei, rasi sau taiati marunt, fierti usor
1 ardei gras rosu mediu, taiat marunt
1/2 legatura patrunjel, taiat marunt
3/4 ceasca morcovi, dati prin razatoare
1/2 ceapa rosie, taiata marunt
1 ceasca telina, data prin razatoare
1/2 ceasca dovlecei, rasi sau taiati marunt, fierti usor
1 ardei gras rosu mediu, taiat marunt
1/2 legatura patrunjel, taiat marunt
Dressing:
1/2 ceasca maioneza vegetariana, fara grasime
5 linguri zeama de lamaie
1-1/2 linguri marar uscat sau 3 linguri marar proaspat, tocat
1/4 lingurita de piper negru
1-2 lingurite mustar de Dijon
5 linguri zeama de lamaie
1-1/2 linguri marar uscat sau 3 linguri marar proaspat, tocat
1/4 lingurita de piper negru
1-2 lingurite mustar de Dijon
Reteta:
Fiebe
orezul pana se inmoaie si apoi scurge restul de apa. Intr-un bol mare, amesteca
orezul cu vegetalele. Separat, amesteca componentele pentru dressing si
toarna-le peste compozitia cu orez si legume. Amesteca inca o data totul si
lasa la frigider cel putin o ora, sau peste noapte, pentru a permite aromelor
sa se patrunda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu