Ingrediente
1 piept de
pui taiat bucatele mici
200 gr alune(pajite si sarate)
1 lingura coniac
2 linguri sos de soia
1 lingurita cu varf amidon
1/2 cana supa de pui
1 fir praz taiat inele sau ceapa verde
putin ulei
o jumatate cana orez basmati
200 gr alune(pajite si sarate)
1 lingura coniac
2 linguri sos de soia
1 lingurita cu varf amidon
1/2 cana supa de pui
1 fir praz taiat inele sau ceapa verde
putin ulei
o jumatate cana orez basmati
Preparare
1. Se pune orzeul
la fiert. Se taie carnea fasii mici.
Supa, coniacul si soia se amesteca
intr-o cana. Separat se dizolva amidonul
in putina apa rece.
2. Se unge wok-ul cu putin
ulei si apoi se lasa sa se infierbinte bine. Se adauga carnea
de pui si se prajeste 3 minute
pana si-a schimbat culoarea.
3. Se arunca si alunele
peste carne si se mai lasa la prajit 3 minute.
Amestecati tot timpul
4. Se adauga supa+coniac+soia si
amidonul si se lasa inca 2 minute sa se lege sosul.
5. Se stinge focul si se adauga prazul
(sau ceapa verde). Amestecati.
6. Se serveste cu orez
basmati fiert simplu cu sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu