Cantitati:
- 500 gr. paste fainoase (forma de scoica)
- 300gr. cozi de creveti
- 150 gr. capere
- 3 linguri maioneza
- 1 lingura ketchup
- 1 ceapa
- 1 legatura de marar
- 1 lingurita sos englezesc, sare, piper
Pastele fainoase se fierb in 2,5 litri de
apa clocotita in care s-a adaugat putina sare, se amesteca continuu pentru a se
evita lipirea pastelor intre ele, apoi se scurg de apa si se vor lasa la racit.
Crevetii se oparesc in putina apa clocotita in care s-a adaugat sare, 1 foaie
de dafin, 2 - 3 boabe de piper, 1 lingurita de vin alb, apoi se scurg de zeama
si se racesc. Ceapa se taie marunt. Mararul se taie fin. Pastele fainoase se
amesteca cu : crevetii, ceapa, caperele, maioneza, ketchup, mararul si
condimentele. Se serveste in salatiere si se decoreaza cu frunze de salata
verde, si fire de marar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu