Ingrediente
260 gr musli
(fulgi de ovaz, grau, secara si stafide)
110 gr faina
50 gr zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
110 gr unt
2 oua
1 iaurt mare de capsuni (470 gr)
2 linguri faina
capsuni pentru decorat
110 gr faina
50 gr zahar brun
1/2 lingurita scortisoara
110 gr unt
2 oua
1 iaurt mare de capsuni (470 gr)
2 linguri faina
capsuni pentru decorat
Preparare
Intr-un bol
amestecam musli cu faina, zaharul si scortisoara. Apoi adaugam untul taiat
fulgi si amstecam cu mana pana aluatul e nisipos. Se aseaza amestecul intr-o
tava de 20cm x 20cm tapetata cu folie de aluminiu sau hartie de copt si se
niveleaza. Pentru a avea un strat perfect nivelati cu fundul unui pahar.
Se bat ouale si
apoi se amesteca cu iaurtul. Se incorporeaza si cele 2 linguri de faina. Se
toarna crema de iaurt peste blatul de cereale.
Se da la
cuptorul incins la 180C pentru 35 minute. Se scoate, se trece cu cutitul pe
margine prajiturii ca sa se dezlipeasca de pe vas si apoi se lasa la racit.
Cand e rece se
taie in patratele si se decoreaza cu cubulete de capsuni.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu