Ingrediente
115 g unt
100 g zahar alb
100 gr zahar brun
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie
175 gr faina
150 gr fulgi de ciocolata
100 g zahar alb
100 gr zahar brun
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie
175 gr faina
150 gr fulgi de ciocolata
Bucati: 40
Preparare
Frecam bine
untul cu tot zaharul.
Adaugam oul,
apoi vanilia si praful de copt si amestecam iar.
Punem faina si
omogenizam bine, apoi incorporam fulgii de ciocolata.
Pe o tava punem
hartie de copt. Cu o lingurita, la distanta unele de altele, punem movilite in
tava. Nu trebuie sa fie perfecte ca forma, se vor intinde in tava.
* pe tava cuptorului intra o data cca 16 fursecuri; coaceti frusecurile in 3 ture sau in 3 tavi dava va permine cuptorul, nu incercati sa le inghesuiti in tava
* pe tava cuptorului intra o data cca 16 fursecuri; coaceti frusecurile in 3 ture sau in 3 tavi dava va permine cuptorul, nu incercati sa le inghesuiti in tava
Se scot
fursecurile pe o farfurie lata, intr-un singur strat si se lasa la racit, ele
se vor intari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu