Ingrediente
- 2
oua
- 1/2 conserva spanac fiert tocat foarte bine
- 1 ceapa medie taiata marunt
- usturoi (nu neaparat, dar e mai bun asa)
- condimente (vegeta, cimbru si marar)
- 1 lingura ulei (de masline, daca se poate!)
- 1/2 conserva spanac fiert tocat foarte bine
- 1 ceapa medie taiata marunt
- usturoi (nu neaparat, dar e mai bun asa)
- condimente (vegeta, cimbru si marar)
- 1 lingura ulei (de masline, daca se poate!)
Reteta:
Intr-un
vas ceramic se pune o lingura de ulei; peste ea se adauga ceapa + condimentele
si se pune la cuptorul cu microunde 3 minute la cca 600W.
Intre timp, se bat bine ouale cu spanacul.
Cand s-a calit ceapa, se toarna ouale + spanacul peste, se amesteca si se porneste din nou cuptorul - 3-4 minute la 600W pana se "incheaga" ouale.
Alte sugestii:
Intre timp, se bat bine ouale cu spanacul.
Cand s-a calit ceapa, se toarna ouale + spanacul peste, se amesteca si se porneste din nou cuptorul - 3-4 minute la 600W pana se "incheaga" ouale.
Alte sugestii:
Merge
de minune cu ketchup sau cu o lingura-doua de iaurt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu