Ingrediente:
1 kg
praz
250-300 iaurt degresat
2-3 linguri maioneza vegetala
patrunjel
marar
250-300 iaurt degresat
2-3 linguri maioneza vegetala
patrunjel
marar
Reteta:
Prazul
curatat se taie in bucati de 6-7 cm lungime care, apoi, se fierb 50 minute in
apa clocotita, putin sarata, pina cind se inmoaie bine. Se strecoara si se lasa
in strecuratoare pina cind se racesc. Se preseaza putin cu mina, ca sa se
scurga bine apa, se taie in felii de 1 cm.
Sosul de maioneza se pregateste cu iaurt, potrivind gustul ca sa fie cat de picant vrei, se adauga marar si patrunjel si se amesteca cu prazul.
Se aranjeaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari.
Sosul de maioneza se pregateste cu iaurt, potrivind gustul ca sa fie cat de picant vrei, se adauga marar si patrunjel si se amesteca cu prazul.
Se aranjeaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu