50 mililitri de ulei
de măsline
2 cepe mici, tăiate în
felii subţiri
4 morcovi medii,
tăiaţi în felii subţiri
50 mililitri de oţet
din vin alb
4 sardine, fără
măruntaie
Sare şi piper proaspăt
măcinat
Un buchet de
coriandru, tocat
Se pun două linguri de
ulei de măsline într-o tigaie. Se adăugă ceapa la foc mediu, timp de trei
minute, şi se călesc până când sunt moi.
Se adăugă morcovii
felii, se asezonează şi se gătesc cu ceapa pentru aproximativ cinci minute. Se
adaugă oţetul din vin alb şi se fierbe timp de două minute. Legumele trebuie să
fie puţin crocante. Acestea vor fi lăsate la căldură în timp ce se încălzeşte o
lingură de ulei într-o altă tigaie. Sardinele se asezonează cu sare şi piper şi
se prăjesc la foc mediu timp de două minute, pe fiecare parte.
Coriandrul se amestecă
împreună cu ceapa şi morcovii şi sardinele se servesc deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu