joi, 22 iulie 2010

Rac, 15 iulie - Ziua convingatorilor reali

Cei nascuti pe 15 iulie sunt capabili sa-si realizeze obiectivele lor in lume. Ei isi vor folosi modalitatile de convingere si de manipulare, determinandu-i pe ceilalti sa faca asa cum vor ei. Cei nascuti astazi afiseaza un control impresionant asupra mediului lor. Cu oamenii, primul lor pas este sa ii starneasca sau sa ii activeze. Apoi, ei incearca sa isi exercite presiunile pozitive pentru a-i face sa se indrepte pe calea cea buna.

Folosirea inteleapta si plina de talent a laturii materiale este o tema recurenta in vietile nativilor zilei de 15 iulie. Ei pot fi legati de aceasta lume prin diverse cai. In cazul in care sunt bogati vor fi legati de bani, in cazul proprietarilor de teren de proprietate, in cazul in care sunt tata/mama vor fi legati de casa, un pictor de picturi, sau un muzician de instrumentul sau. In cazul unui artist, desi modul de exprimare este real si bine fondat, continutul devine adesea mult mai ireal si se indreapta spre latura spirituala, demonstrand astfel progresul artistului in viata.

Desi motivele lor au la origine dorinta, atractia si anumite puteri, nativii zilei de 15 iulie vor fi predispusi sa se ataseze de lucruri, odata ce le-au realizat. Ei trebuie sa invete sa nu mai fie atat de atasati in anumite puncte din viata lor. Ei trebuie sa isi asume riscul de a experimenta si alte domenii. De asemenea, trebuie sa renunte la gelozie si la alte tipuri de obsesii sexuale.

Nativii zilei de 15 iulie pot fi membri extrem de folositori ai societatii atunci cand isi directioneaza energiile spre imbunatatirea institutiilor acesteia. O disponibilitate de a impartasi bogatia, norocul sau posesiunile cu ceilalti este o componenta importanta a unui nativ evoluat al zilei de 15 iulie. Tipurile mai putin evoluate au tendinta de a percepe mai simplu aceste lucruri in beneficiul lor si al familiei lor.

Datorita conexiunii lor unice cu lumea materiala, nativii zilei de 15 iulie trebuie sa faca fata unei decizii importante referitoare la predispozitia lor de a fi scalvii acestei legaturi sau de a o stapani. Cuvantul stapanire nu trebuie sa implice in acest caz o dominare prin exploatare ci o relatie cu mediul lor intr-o permanenta schimbare. Inactivitatea joaca un rol la fel de insemnat ca si activitatea atunci cand scopul este mentinerea armoniei.

Intr-adevar, cei nascuti astazi au o mare responsabilitate pentru fiintele umane in general, in special datorita faptului ca influenta lor magnetica asupra acestora poate fi condsiderabila. In consecinta, de timpuriu, nativii zilei de 15 iulie trebuie sa-si formeze etica si sa traiasca in conformitate cu un set de principii in care cred cu adevarat, deoarece talentele lor de influentare nu implica o profunzime corespunzatoare in sfera morala. Desi sunt extrem de responsabili in implinirea indatoririlor, ei trebuie sa se fereasca sa-i foloseasca pe ceilalti in scopuri egoiste si sa-i invete pe copii, angajati sau asociati valorile lipsite de importanta, fie prin intermediul cuvintelor, fie al exemplelor.

SFATURI: Invata sa iti arati talentele reale. Foloseste-le in scopuri pozitive. Fereste-te de dependente si obsesii care in final te incetinesc sau te fac sa stagnezi. Cresterea este un intreg proces de schimbare. Promoveaza un cod etic ce iti defineste personalitatea.

PUNCTE FORTE:

Influentabil

Dinamic

Inspirat

PUNCTE SLABE:

Materialist

Autoritar



Niciun comentariu: