sâmbătă, 24 iulie 2010

Cura de slabire - In numai 7 zile - 7 kg mai putin


Ziua 1

Orice fruct cu exceptia bananelor. Pepenii verzi si galbeni au mai putine calorii decit majoritatea fructelor. Mincati doar fructe si supa. Ca bauturi: ceai neindulcit, suc de afine, apa.

Ziua 2

Orice vegetale. Mincati pe saturate orice vegetale conservate sau crude. Incercati sa mincati mai ales vegetale verzi (cum ar fi: spanac, stevie, urzici etc.), evitind fasolea uscata, mazarea, porumbul. Mincati-le impreuna cu supa. La cina delectati-va cu un cartof copt cu unt. Nu mincati deloc fructe.

Ziua 3

Mincati oricit doriti: supa, fructe si vegetale. Dar fara cartof copt. Daca ati mincat trei zile cum vi s-a recomandat mai sus si nu ati trisat, veti constata ca ati slabit intre 2-3 kg.


Ziua 4

Banane si lapte degresat. Mincati pina la trei banane si beti cit mai multa apa. Impreuna cu supa obisnuita. Bananele au multe calorii si hidrati de carbon: la fel si laptele. Dar in aceasta zi, organismul dvs. va avea nevoie

de potasiu, hidrati de carbon, proteine si calciu pentru a reduce nevoia de dulciuri.

Ziua 5

Carne de vita si rosii. Puteti minca 250-500 g de carne de vita si o cutie de rosii in bulion sau pina la 6 rosii proaspete. Incercati in acesta zi sa beti 6-8 pahare de apa pentru a elimina acidul uric din organism. Mincati supa cel putin o data pe zi.

Ziua 6

Carne de vita si vegetale. Mincati cit doriti carne de vita (fiarta sau fripta) si vegetale sau cartofi. Mincati supa cel putin o data pe zi.



Ziua 7

Orez Uncle Ben’s, suc de fructe neindulcit (Santal) si vegetale. Mincati pe saturate. Aveti grija sa mincati supa cel putin o data pe zi. La sfirsitul celei de-a 7-a zi, daca ati respectat regimul de mai sus, veti slabi intre 5 si 8 kg. Daca ati slabit mai mult de 7 kg, intrerupeti regimul 2 zile, inainte de a-l lua de la inceput.

Acest regim de sapte zile poate fi folosit oricit de des doriti. De fapt, daca este urmat corect, va curata organismul de toxine si va face sa va simtiti excelent.

Nu numai ca veti slabi cu 5-7 kg, dar veti fi pline de energie.

Acest regim este rapid, arde grasimile, iar secretul lui este ca veti arde mai multe calorii decit mincati.

Deoarece fiecare om are un sistem digestiv, reactiile la acest regim vor fi diferite.

Dupa a treia zi, veti avea mai multa energie, daca nu ati trisat.

Dupa mai multe zile de regim, veti constata ca tranzitul dvs. intestinal s-a modificat. Mincati o cana de tarite de griu. Desi regimul permite sa beti cafea neagra, s-ar putea sa constatati, dupa a treia zi ca nu mai aveti nevoie de cafeina.

Interdictii categorice:

Piine, alcool, bauturi carbogazoase, fainoase. Rezumati-va la apa, ceai, cafea fara zahar, sucuri de fructe neindulcite, suc de afine si lapte degresat.

Supa puteti minca oricit si oricind va este foame. Sint interzise prajelile si piinea. In loc de carne de vita puteti minca pui la gratar, dar in nici un caz pielea de pui. Daca doriti, in una din zile, carnea de vita poate fi inlocuita cu peste la gratar. In celelalte zile, organismul are nevoie de proteinele din carnea de vita.


Niciun comentariu: