sâmbătă, 13 februarie 2010

Varsator, 13 februarie - Ziua vigorii

Indivizii energici nascuti pe 13 februarie sunt de obicei in stare de cele mai stimulatoare lucruri, daca sunt motivati. Ei cauta evenimentele incitante si se simt bine in lumina reflectoarelor. De fapt, cei nascuti in aceasta zi sunt calificati drept exibitionisti fara rezerve. Cei care nu cauta atentia unui public cat mai larg vor solicita in schimb destul de multa atentie in cadrul familiei sau al anturajului. Nativii zilei de 13 februarie au tendinta de a fi demonstrativi din punct de vedere emotional. Ei simt nevoia sa-si impartaseasca sentimentele, indiferent ca este vorba de bucurie sau melancolie. Indivizi volatili, cei nascuti in aceasta zi considera ca este destul de dificil sa pastreze un secret pentru mult timp. Intr-adevar, franchetea si spontaneitatea lor le poate crea multe probleme, in special in dragoste.

Cu cateva exceptii, nativii zilei de 13 februarie lasa in general lucrurile sa mearga de la sine. In acele domenii speciale, exista putine sanse sa fie abatuti din drumul lor. Latura lor rationala este bine dezvoltata, dar uneori exista o separare aparenta intre mintea si inima lor. Astfel, uneori se lasa dominati de sentimente si neglijeaza realitatea.

Comportamentul spiritual, neinhibat este ceva firesc pentru majoritatea celor nascuti pe 13 februarie. Totusi, indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi pot tinde spre latura violenta si autodistructiva. Toti nativii zilei de 13 februarie ar trebui sa-si cultive calmul fara a fi exagerat de reci, sa invete sa isi limiteze spontaneitatea fara a o suprima si sa isi aminteasca ca nu toti isi pot sustine cererile si critica.

Nativii zilei de 13 februarie trebuie sa ramana in legatura cu centrul lor si sa sape mai adanc in personalitatile lor complexe daca doresc sa evolueze. Ei trebuie sa faca ceva pentru a intelege mai bine procesele de gandire ale celorlalti si sa fie mult mai receptivi la temerile, nevoile si dorintele oamenilor. Cei nascuti astazi fac uneori greseli in relatiile interpersonale. Ei vor presupune ca ceilalti sunt siguri si increzaori, cand de fapt nu este cazul. Este de inteles faptul ca nativii zilei de 13 februarie doresc ca cei cu care vorbesc sau cu care au relatii sa fie pe aceasi lungime de unda. Totusi, ei nu trebuie sa devina nerabdatori sau iritati cand se va produce un blocaj in procesul de intelegere sau cand ceea ce pare extrem de evident pentru ei nu este atat de clar pentru ceilalti.

SFATURI: Observa-ti stilul de viata. Pastreaza legatura cu sentimentele si parerile celorlalti. Cultiva-ti vointa si autocontrolul. Comportamentul firesc este in general admirabil, dar nu se potriveste in orice situatie.

PUNCTE FORTE:

Spontan

Expansiv

Energetic

PUNCTE SLABE:

Impulsiv

Neatent

Tulburat



Niciun comentariu: