luni, 8 februarie 2010

Varsator, 8 februarie - Ziua previziunii

Persoanele nascute pe 8 februarie au adesea un psihic extrem de dezvoltat sau abilitati proiective. Ei sunt capabili sa isi formeze o conceptie despre cum ar trebui sa fie o situatie si sa o transpuna in realitate, nu numai printr-o creatia fizica, ci prin puterea sugestiei, prin trecerea in revista a dorintelor lor si ghidarea celorlalti in aceasta directie. In plus, ei sunt capabili sa descifreze semnalele din jurul lor destul de corect, sa stie cand este cel mai potrivit moment pentru a aborda un subiect sau cand sa faca o mutare din punct de vedere fizic. In chestiunile financiare, ei au un simt al momentului oportun, ce ii informeaza cand sa investeasca banii sau sa renunte la tot si cand este momentul potrivit sa inceapa sau sa termine o relatie de afaceri. Oricine este tentat sa spuna ca nativii zilei de 8 februarie pot prevede intr-o anumita masura viitorul, insa este posibil sa fie vorba mai degraba de un fel de deschidere a lor spre sugestiile extrem de stimulatoare privitoare la oameni si lucruri. Intr-adevar, anumiti nativi ai zilei de 8 februarie au psihice complete. Ei sunt capabili sa depisteze ceea ce ceilalti considera foarte dificil. Ei sunt de asemenea capabili sa-si transmita gandurile si mesajele la distanta, ca niste transmitatori. Chiar si o persoana obisnuita nascuta in aceasta zi are cel mai adesea un al saselea simt foarte puternic.

Nativii zilei de 8 februarie sunt foarte puternici din punct de vedere conceptual. Ei isi rezerva timp pentru a examina problema in mod obiectiv si pentru a vedea cum ar trebui actionat. Nu se pripesc si nu fac multe incercari pentru a realiza ceva, expunandu-se astfel posibilitatii de a gresi. Adesea ei dau impresia ca traiesc intr-o alta lume populata de idei. Ei pot fi intelectuali sau proiectanti, arhitecti sau cititori de harti, muzicieni sau oameni de stiinta sau priceputi operatori pe calculator. Cu siguranta, insa, ei nu sunt niste visatori frivoli. Adesea, ceilalti vor fi surprinsi sa descopere acest lucru deoarece vor presupune in mod gresit ca nativii zilei de 8 februarie sunt rupti de realitate sau ca nu au nici o legatura cu ceea ce se intampla. De fapt, nativii zilei afiseaza o mare capacitate de a intelege chestiunile extrem de tehnice.

In ciuda talentelor lor, vietile emotionale ale nativilor zilei de 8 februarie tind spre instabilitate si chiar haos. Daca nu si-au descoperit niciodata sau nu si-au dezvoltat latura conceptuala a naturii lor si daca si-au folosit toata energia in relatiile interpersonale, ei pot pierde destul de mult timp in acest sens. Ei nu reusesc sa mentina legatura cu persoana potrivita sau devin atasati fara speranta de persoanele nepotrivite. In principiu, ei gresesc atunci cand preiau responsabilitati ireale, pe care nu sunt in masura sa le realizeze. Exista o latura extrem de docila a naturii lor. Aceasta ii poate determina sa dea foarte mult chiar daca primesc foarte putin in schimb sau sa doreasca sa fie in centrul atentiei. Din nefericire, abilitatile lor psihice nu par sa ii ajute in alegerea partenerilor lor. In mod frecvent, ei doresc ca lucrurile sa decurga usor, cat mai bland, dar cu persoana nepotrivita acest lucru este in cele din urma dificil, daca nu imposibil. Nativii zilei de 8 februarie ar trebui sa reziste acestei tentatii, in masura posibilului si sa gaseasca un echilibru propice intre a da si a primi in egala masura.

SFATURI: Cauta sa fii mult mai realist in viata personala. Incearca sa-ti dezvolti o judecata mai buna. Rezolva-ti propriile probleme. Fereste-te de tendintele autodistructive.

PUNCTE FORTE:

Conceptual

Intuitiv

Tehnic

PUNCTE SLABE:

Dependent

Confuz emotional

Pasiv



Niciun comentariu: