sâmbătă, 6 februarie 2010

Femei de evitat

Sunt doua tipuri de femei frumoase: in prima categorie intra cele `de treaba`, in preajma carora ai fi fericit sa stai, in cea de-a doua categorie intra femeile care stiu sa iti faca viata mizerabila.

Iata 5 tipuri de femei care stiu sa iti faca viata un iad.

1.Miss bitch

Este o femeie negativa, o femeie nesatisfacuta cu viata ei si mereu intr-o forma proasta. In ciuda acestor lucruri majoritatea timpului parca isi doreste sa fie nefericita, cauta nod in papura.

2. Doamna `egalitate, dar cu exceptii`

Crede ca egalitate inseamna a avea drepturi egale si un salariu egal, dar ca un barbat trebuie sa plateasca pentru tot. Activitatile ei si discutiile pe care le are cu tine te fac sa te gandesti ca uraste barbatii si ca lumea ar fi un loc mai bun fara ei. Totusi, continua sa foloseasca barbatii pentru ca ii ofera ceea ce vrea.

3. Doamna `abstinenta`

Nu mi-as dori sa intalnesc o asemenea femeie. Uraste sexul si incearca sa te determine si pe tine sa faci la fel. Il foloseste ca pe o arma de a manipula barbatii sa ii ofere ceea ce vrea. Odata ce a obtinut ce si-a dorit, iti da papucii.

5. Pretentioasa

Cea mai mare grija a ei este cati bani ai. Ii place sa poarte o geanta mare, fara banii ei in ea si daca vei merge la o intalnire cu ea, sa nu te gandesti ca va avea vreun ban in geanta.

5. Dependenta

La o prima privire pare femeia perfecta si ai crede ca ai dat lovitura cea mare. Dar, acest tip de femeie iti va manca mult timp cu telefoanele constante si cu intrebarile. Nu are o viata a ei si are nevoie de un barbat care sa ii rezolve toate problemele sau sa il invinuiasca daca lucrurile merg prost.

Ca barbat cred ca ai intrat in contact cu asemenea femei. Adevarata problema pentru barbati

Este important sa ai incredere in tine si sa stii ca vei fi capabil sa iti gasesti o femeie frumoasa care poate sa te faca fericit si nu vei mai fi nevoit sa iti pierzi vremea cu o alta care iti face viata mizerabila.
este in momentul cand o femeie hot incepe sa aiba comportamentele de mai sus. Te vei gandi ca esti norocos sa ai o asemenea femeie langa tine si daca o parasesti nu sti daca si a doua oara vei fi norocos.

Niciun comentariu: