luni, 1 februarie 2010

Varsator, 28 ianuarie - Ziua realizarilor extraordinare

Acesti indivizi nascuti pe 28 ianuarie sunt capabili de realizari extraordinare. Cel mai adesea, aceste realizari sunt de natura fizica sau psihica. Nativii vor intampina multe piedici pe care trebuie le vor depasi printr-un curaj absolut si multa determinare..Aceste realizari nu s-ar materializa niciodata fara vointa neobisnuit de puternica si fara abilitatile conceptuale ce ii ghideaza pe nativi.

Nativii zilei de 28 ianuarie sunt foare individualisti cand este vorba de alegerea provocarilor sau intereselor. Cei mai evoluati nativi ai acestei zile sunt realisti in ceea ce priveste capacitatile lor. Astfel, desi vor parea indrazneti sau chiar iresponsabili, ei vor tine totul sub control. Nativii mai putin evoluati nu vor avea succes din motive contrare celor enumerate: o evaluare nerealista a capacapacitatilor lor si o vanitate autodistructiva.

Multi dintre nativii zilei de 28 ianuarie sunt destul de multumiti sa stea acasa si sa citeasca despre evenimente incitante sau sa le urmareasca la televizor si din cand in cand sa practice sporturi sau sa aiba parte de intamplari palpitante. Asemenea oameni considera ca au facut cea mai buna afacere deoarece ei pot experimenta intamplari senzationale fara sa isi asume nici un risc. Nativii vor simti nevoia sa fie considerati persoane incitante in societate. Astfel, ei se implica adesea in afaceri pentru care nu sunt prea bine pregatiti. Este mult mai bine ca ei sa serveasca drept modele de inspiratie pentru familie, prieteni sau colegi, asumandu-si statutul de eroi in modul cel mai decent si mai simplu posibil, pe care il abordeaza si in cazul activitatilor de zi cu zi. De asemenea ei trebuie sa fie pregatiti sa intampine marile provocari pe care le rezerva soarta.

Tipul mai indraznet de personalitati nascute pe 28 ianuarie, incitat de dorinta de a face fapte marete, nu este neaparat exagerat de incitant sau superficial. Asemenea nativi ai zilei de 28 ianuarie sunt extrem de practici, aceasta fiind sansa lor de a supravietui. Rareori, poate niciodata, ei se vor arunca cu capul inainte intr-o situatie fara sa faca mai intai cercetari temeinice. Prin cercetarile lor, ei descopera exact cum trebuie sa faca respectivul lucru si apoi trec la fapte. Totusi, natura realizarilor lor necesita in general un anumit grad de curaj.

Multe din activitatile care ii intereseaza pe nativii zilei de 28 ianuarie bat orice record si implica deplasarea “acolo unde nici un om nu a mai fost vreoadata”. Cei nascuti in aceasta zi sunt astfel cei mai fericiti cand ajung pe noi taramuri, sunt pioneri si depasesc limitele posibilului. Diferentele, individualitatea, realizarea si onoarea au un impact puternic asupra nativilor. Pericole reale intervin, desigur, atunci cand rup legatura cu realitatea. Asteptand prea mult de la ei insisi, nativii ajung sa vada viata ca pe o afacere anosta si plictisitoare.

SFATURI: Nu te mai lasa luat de val. Cultiva calmul, rabdarea si o imagine realista a capacitatilor tale. Gandeste-te bine inainte de a actiona.

PUNCTE FORTE:

Curajos

Incapatanat

Ambitios

PUNCTE SLABE:

Surescitat

Senzationalist

Impulsiv



Niciun comentariu: