duminică, 28 februarie 2010

Pesti, 28 februarie - Ziua entuziasmului


Nativii zilei de 28 februarie manifesta un entuziasm enorm pentru viata, pe care ei il transmit tuturor celor cu care intra in contact. Acesti indivizi pozitivi, energici sunt capabili sa lumineze orice ocazie cu personalitatea lor vibranta. Insa, pe de alta parte, ei au o inclinatie de a o lua intr-o directie total gresita, fara sa stea pe ganduri. Sa fie constienti de acest lucru este aproape imposibil, deoarece ei sunt cuprinsi in totalitate de entuziasmul lor. Ei se pot simti dintr-o data siguri si pozitivi, dinamici si eficienti sau distructivi in functie de circumstante. Evident, cei nascuti in acesata zi ar face tare bine daca ar sta un pic si ar contempla la directia in care se indreapta in viata. Ei vor ajunge sa se cunoasca mai bine pe ei insisi si sa fie mult mai degajati si cu un scop bine definit in actiunile lor.

Deoarece energiile lor au tendinta de a fi difuze si dispersate si devreme ce ei pot atat de usor ademeniti de noi activitati, nativii zilei de 28 februarie pot adopta o atitudine ireala indreptata spre lume. Aceasta ii va ingijora foarte tare pe cei apropiati lor sau cei din jurul lor. O parte din problema este aceea ca nativilor zilei de 28 februarie le place sa ii ingijoreze pe ceilalti in ceea ce ii priveste si pot chiar sa se angajeze in activitati nesigure si periculoase tocmai pentru a le atrage atentia.

Pentru cei nascuti astazi, entuziasmul de moment al evenimentelor, senzatiile ce sunt trezite atat in ei insisi, cat si in ceilalti, ii vor face sa simta ca traiesc. Totusi, ei trebuie sa invete sa fie extrem de discriminatori in alegerile privitoare la activitatile si angajamentele lor, la preluarea provocarilor, ce sunt atat riscante, cat si meritorii si recompensante, si nu atat pe termen scurt, ci chiar pe viata.

Deoarece ei aleg sa traiasca in asemenea moduri vitale si necompromitatoare, nativii zilei de 28 februarie experimenteaza mult mai mult din viata decat o persoana obisnuita. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi nu ar concepe viata altfel. Pe de alta parte, entuziasmul lor lipsit de inhibitii ii poate duce la neglijenta si nesabuinta, ce vor sta in calea unei dezvoltari serioase. De asemenea, pe masura ce se maturizeaza, nativii zilei de 28 februarie pot vedea ca efectele secundare negative ale activitatilor lor incep sa atenueze amuzamentul si stimularea.

Cei nascuti in aceasta zi simt nevoia de a-si completa entuziasmul de a trai cu o anumita doza de intelegere. Prin intermediul intamplarilor pozitive si negative, ei isi pot dezvolta o filozofie personala, sporindu-si intelegerea spirituala a vietii. Intrebarea este, in ce punct experienta se va transpune in cele din urma in intelepciune. Pentru anumiti nativi ai zilei, o asemenea evolutie are loc destul de tarziu in viata, pentru altii nu are loc niciodata. Intr-adevar, este obligatoriu ca nativii zilei de 28 februarie, sa se retraga la un moment dat de pe scena trecatoare a vietii si sa observe indeaproape vietile lor si ale celorlalti.

SFATURI: Cultiva-ti latura contemplativa si confrunta-te cu problemele importante ale existentei. Nu te lasa dus de val cu chestiuni incitante si senzatii. Ceea ce te face sa simti ca traiesti cu adevarat trebuie adaptat pe masura ce inaintezi in varsta.

PUNCTE FORTE:

Vibrant

Animat

Complex din punct de vedere emotional

PUNCTE SLABE:

Extrem de entuziast

Excesiv

Neglijent


Un comentariu:

Anonim spunea...

cu 29 februarie ce faci?