duminică, 21 februarie 2010

Varsator, 18 februarie - Ziua imaginii de ansamblu

Indivizii nascuti pe 18 februarie ii invioreaza pe cei din jur cu ideile si energia lor. Desi nu le place sa se impotmoleasca in detalii, ei analizeaza intreaga imagine per ansamblu si apoi pun lucrurile in ordine. Rareori iau decizii importante inainte de a intoarce lucrurile pe toate partile. Viata lor nu este presarata de evenimente, nu sunt fatalisti in ceea ce priveste actiunile viitoare. Prin orice actiune pe care o intreprind, ei subliniaza o filosofie de viata si stabilesc un set de principii pe care nu le vor trada. Convinsi fiind de aceste valori, este dificil, daca nu imposibil pentru ei, sa faca schimbari majore. Totusi, datorita dorintei sincere de a sti adevarul ei sunt deseori deschisi la puncte de vedere variate doar daca vor avea de invatat din ele.

Datorita chestiunilor de anvergura si a ambitiilor bine intentionate, cei nascuti pe 18 februarie pot pierde din vedere anumite detalii banale sau nesemnificative, care de fapt au o mare importanta pentru ei sau pentru ceilalti. Intr-adevar, cineva nascut in aceasta zi poate sa nu mai fie in tema cu lucrurile de actualitate. Ei pot deveni nerabdatori sa aiba grija de gospodarie, sa intretina proprietati sau sa se implice in afaceri. Datorita atitudinii distante sau superioare, ei pot starni gelozia sau dusmania celorlalti. Desi nativii sunt adesea indivizi extrem de autonomi, siguri pe ei, care au nevoie de foarte mult timp pentru ei insisi, rareori se indeparteaza de semenii lor sau rezista sa nu ceara ajutor. Ei sunt empatici si simpatici, dar doar pana la un punct. Totusi, deoarece nu sunt dispusi sa-si sacrifice timpul sau idealurile pentru toate cerintele inutile sau atitudinile pretentioase.

Majoritatea nativilor zilei de 18 februarie au probleme cu hipersensibitatea emotionala inca din copilarie si in cazuri extreme pot fi impinsi intr-o directie sau alta: se retrag din grijile si suferintele lumii si isi perfecteaza viziunea personala sau isi construiesc un exterior dur si se implica in problemele lumii. In oricare dintre cazuri, ei se misca in directia maximizarii atat a scopului, cat si a influentei ideilor lor.

Daca nativii zilei de 18 februarie pot ramane fixati pe obiectivele lor, dar in acelasi timp participa la problemele de zi cu zi ale vietii, ei vor inregistra mari succese. Daca totusi ajung sa se abata, datorita incapacitatii de a-si controla emotiile si sensibilitatile, este posibil sa se afle intr-o permanenta lupta si sa fie nefericiti.

Pentru nativii zilei de 18 februarie, cheia autorealizarii este imbinarea vointei si clarviziunii cu sensibilitatea.

SFATURI: Urmeaza-ti visele, dar fa-ti timp si pentru problemele zilnice. Nu-ti uita prietenii si nu te indeparta de lume. Singuratatea si negativitatea pot fi combatute adesea prin faptul ca esti mult mai deschis si mai ingaduitor.

PUNCTE FORTE:

Magnetic

Sensibil

Filozofic

PUNCTE SLABE:

Distant

Izolat

Nerabdator



Niciun comentariu: