vineri, 18 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI SCORPION


Semnul zodiacal Scorpion face parte dintre Semnele zodiacale de toamnă si este considerat forta regeneratoare autentică a Zodiacului. Guvernat de Marte/Pluto, el reprezintă simbolul rezistentei, al fermentării si al mortii, al dinamismului duratei si al luptei, situat între apa primordială a sursei din care toate prind viată (Rac) si apele reîntoarse la sursa originară (Pesti), capabil să genereze răsturnările si dramele vietii ce ating uneori abisul sau absurdul - nimic altceva în fond decât distrugerea si Creatia, Resorbtia si Emanatia, damnarea si Mântuirea. Tocmai de aceea se spune că cine nu iubeste moartea nu iubeste Viata, fiindcă nu putem trăi decât prin ceea ce ne-ar putea face să murim.

Fiind un Semn fix si manifestând caracteristicile Elementului Apă, nativii Scorpion se caracterizează printr-o energie erotică specifică ce le conferă un apetit erotic structural. Pentru ei, sexualitatea este vitală, firească si regeneratoare. Această energie nu cunoaste stavilă si nu poate fi ignorată. Blocată, ea poate duce până la depresii grave si alienare; lăsată complet liberă, fără nici un fel de control, ea poate merge până la dependente maladive. Înteleasă, acceptată, controlată si benefic directionată, energia sexuală poate oricând deveni sursa permanentă de sănătate, împlinire si fericire a acestor nativi greu de înteles, dificil de acceptat dar foarte necesari în "configuratia genetică" a actualei rase umane. Emotivi, abisali, pasionali si puternici, uneori angoasati iar alteori cuceritor de relaxati, ei sunt "cheia si lăcata" în acest final de Kali Yuga (era întunericului spiritual si a ignorantei).

Nativii Scorpion se dovedesc mai degrabă pasionali decât senzuali; în sentimentele lor există întotdeauna ceva misterios si profund, ca un fel de fascinatie fără leac. Cer foarte mult iubitului/iubitei, dacă nu cumva chiar totul - corpul, mintea, sufletul - pentru totdeauna. "Până la moarte" - cum spun ei cel mai adesea. Dacă acesti nativi ni se par prea secretosi, asta se petrece pentru că ei asteaptă ca noi să le intuim sentimentele, fără să le spunem însă asta.

Nativul Scorpion armonios erotic se caracterizează prin forta sa profund regeneratoare care îl face să simtă că fiecare iubire este o parte a Iubirii Universale si că fiecare fiintă care apare în viata sa merită să fie fericită si împlinită. El se dăruieste de dragul fericirii celuilalt si sublimează instinctul sexual grosier în forme rafinate de sexualitate. Fuziunea amoroasă este o artă desăvârsită a amorului si o formă de modelare creatoare a fiintei iubite.

Nativii primului decan (23 octombrie - 1 noiembrie) sunt mai impulsivi, mai dinamici, cu o mai mare putere de dominare a celorlalti. Din punct de vedere erotic pot fi mult mai pasionali, mai nerăbdători si marcati de o anumită lipsă de rafinament, ceea ce îi expune mai usor tiraniei instinctului sexual, dacă nu beneficiază de o educatie adecvată. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia lui Marte în tema natală.

Nativii celui de-al doilea decan (2-11 noiembrie) sunt foarte vitali, solari, dornici să strălucească, însă expusi excesului de vointă personală pe care, constient sau nu, tind să-l impună mai ales asupra fiintei iubite. Iubesc toate plăcerile vietii si se simt în mare sigurantă când au putere, bani si persoane care îi iubesc pe viată si pe moarte. Amorurile pasionale si actul erotic adeseori "în fortă" dau sare si piper vietii, fapt care se vede si în preferintele lor alimentare (gusturile "tari", picante, le sunt specifice) Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia Soarelui în tema natală.

Nativii celui de-al treilea decan (12-22 noiembrie) sunt mai blânzi, uneori chiar introvertiti, mai sensibili si mai rafinati. Talentati sau senzuali, ei înteleg sexualitatea ca pe o artă care cere timp si dispozitie. Din punct de vedere erotic sunt cei mai delicati, însă putini sunt dispusi să-si constientizeze si să-si manifeste erotismul înnăscut. Actul erotic poate cunoaste o gamă infinită de exprimare, de la erotismul cel mai introvertit până la plăcerea "comercializată", vecină adeseori cu prostitutia. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia lui Venus în tema natală.

Niciun comentariu: