Ingrediente: pastrama de pui/porc/carnaciori/salam dupa gust cat mai mult, 3 - 4 oua, 3 linguri ulei ptr uns tava, un borcan de lapte acru de aprox 400 g, faina ( cat pentru a obtine o pasta asemanatoare cu Danette ) sare, piper, un borcan cu ciuperci, delikat, cascaval si/sau branza rasa, cat sa acopere tava, masline maruntite
Mod de preparare: Se bat ouale, se adauga laptele acru, sarea, piperul, delikatul, si faina, treptat, pana se obtine o crema asemanatoare cu smantana. se toarna in tava de la cuptor, tava intinsa si putin adanca, unsa cu ulei. dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le presarati deasupra blatului lichid. adaugati in ploaie cascavalul si branza rasa, mai adaugati piper si dati la cuptor ptr aprox 45 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu