miercuri, 9 martie 2011

Profile erotice ale nativilor de apa


Semnele de Apă sunt Rac, Scorpion, Pesti. Persoanele născute sub patronajul lor astral interactionează în relatiile de cuplu (si, în general, în orice fel de relatie) numai prin intermediul sentimentelor. Prezintă o empatie impresionantă, fiind deosebit de intuitive dar devenind si profund pasionale. Asta le face să fie predispuse la a avea mereu probleme cu fiinta iubită, a cărei miscare o pot percepe întotdeauna în avans. Nu suportă despărtirile, rupturile, separările, pentru că, atunci când fac un angajament afectiv, îl fac pentru totdeauna. Lucru nu foarte bun pentru că, având o foarte mare capacitate afectivă, ori de câte ori se mai îndrăgostesc câte putin, îsi reprimă sentimentele si se încarcă în mod nedorit, în ciuda binelui din relatia căreia i s-au dedicat. Aceste persoane sunt caracterizate de calitătile moale si mobil, ceea ce face ca ele să perceapă în avans orice miscare emotională a lumii si să pătrundă prin puterea simturilor în cele mai neasteptate profunzimi ale sufletului omenesc.

Nativii Rac sunt foarte usor de rănit iar starea lor afectivă poate fi la fel de fluctuantă precum Luna. Sunt un amestec interesant de fortă si dependentă. Pentru ei sunt mult mai importante casa si sentimentul apartenentei familiale. Erotismul poate fi un lucru minunat dacă ar fi folosit numai pentru făcut copii, care sunt deliciul unui astfel de nativ. Dar, din fericire, copiii se cresc greu si nu se fac, totusi, atât de usor precum se spune, mai ales unii buni si sănătosi. Acesti nativi pot întâmpina cele mai mari probleme erotice, pe de o parte datorită fertilitătii lor consacrate, iar pe de altă parte sexualitătii lor foarte puternice care are mereu nevoie să se manifeste conform fluxului firesc al vietii permanent creatoare. Sunt usor de provocat, dificil de împlinit si foarte greu de evitat, dacă s-au atasat de dvs.

Nativii Scorpion sunt prin definitie niste fiinte puternic dotate erotic. Ele concep viata oricum dar nu fără dragoste si suportă orice fel de privatiuni, dar nu pe cele de natură sexuală. Pentru un ochi experimentat, se simte că sunt fiinte fascinate de misterul, profunzimea si pasiunea sentimentelor lor. Dacă cei/cele pe care îi/le iubesc depun jurământul de eternitate pentru a merge împreună până la moarte în această viată, atunci efervescenta amoroasă nu mai cunoaste nici un fel de blocaje. Acestor nativi le place să facă dragoste, si o fac cu voluptate, cu intensitate, chiar cu un exces de pasionalitate dacă se lasă furati de plăcerea erotică. Ceea ce au ei de învătat este să fie atenti întotdeauna la fiinta iubită. În fuziunea amoroasă, efectul de bumerang conferă adevărate stări de fericire de lungă durată: primim întotdeauna cel putin cu aceeasi măsură cu care am dăruit. Uneori este bine să fie atenti si să evite amorul în fortă.

Nativii Pesti aduc în viata noastră atât de necesara perspectivă spirituală si dimensiune mistică a existentei. Din când în când pot fi si putin exotici. Fuziunea amoroasă reprezintă ceva foarte special, cumva apartinând altei lumi, motiv pentru care ea trebuie să se desfăsoare într-o atmosferă specială, sacră, rafinată. În vederea acestui scop îsi vor folosi fără dificultate imaginatia si asa foarte bogată, pregătind muzică, arome, lumini - totul difuz, confuz, romantic, neclar, indefinit, integrând jocul erotic într-o altă dimensiune, în care pot convietui, deopotrivă, oamenii, zeii, îngerii si bunul Dumnezeu. Realitatea aspră, vulgară si profană pare să se evapore, lumea fiind cuprinsă de această nouă formă de existentă care apropie cuplul uman de stele. Permiteti-vă acest lux oferit de nativii Pesti armoniosi si autentici. Energia sexuală merită din plin o astfel de atentie, pentru că poate fi redirectionată în mod ascendent, asa cum florile urcă sevele lor din ce în ce mai alchimizate către corola tuturor minunilor - parfumul, aroma suavă prin care îsi slăvesc Creatorul
.

Niciun comentariu: