sâmbătă, 8 august 2009

Leu, 7 august - Ziua agentului dublu

Persoanele nascute pe data de 7 august au o atractie deosebita fata de tot ceea ce este secret si ascuns. In genereral, aceasta inclinatie se manifesta prin tendinta de a-si tine ascunsa adevarata fire. Dar, la fel de bine se poate manifesta prin interesul deosebit fata de povestirile legate de spionaj, pline de mister, enigmatice si tot ce tine de ele. Nativii mai academici, cu inclinatii spre stiinta isi doresc sa stapaneasca limbile straine cu rol important in istorie sau sa cunoasca secretele naturii. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt niciodata mai fericiti ca atunci cand descopera ceva important, ceva care pana atunci nu a fost stiut. Ei au o mare satisfactie atunci cand fac cunoscut acest lucru prietenilor apropiati sau colegilor. Intr-un fel se aseamana cu detectivii. Cauta si cerceteaza adevarul, pentru ca apoi sa il foloseasca in scopuri practice.

Nativii zilei de 7 august trebuie sa nu starneasca opozitia celorlalti sau sa nu isi faca dusmani descoperind adevarul. Trebuie sa fie atenti mai ales la persoanele care vor fi ranite sau compromise din cauza acestor descoperiri. Uneori, persoanele nascute pe data de 7 august sunt bine intentionate. Cu toate acestea, nu apreciaza in mod corect consecintele faptelor lor. Simt ca trebuie sa obtina dovezi practice in legatura cu cercetarile facute. In acest fel vor stabili validitatea concluziilor si vor evita orice tip de comentarii sau zvonuri.

Cei mai multi dintre cei nascuti in aceasta zi au dorinta de a-si face cunoscute partile ascunse, intimitatile vietii private. Cu toate acestea, le este frica sa se comporte ca atare si din aceasta cauza vor ramane inchisi in sine. Uneori, au doar un singur membru al familiei sau un prieten foarte apropiat in care au incredere si caruia i se vor destainui. Chiar si asa, cineva foarte apropiat de nativi (cum ar fi sotul sau sotia) poate trai o viata alaturi de acestia fara sa le cunoasca in totalitate lumea secreta in care traiesc. Poate ca se intampla astfel pentru ca, persoanele nascute pe data de 7 august sunt deseori experte in a juca doua sau mai multe roluri. Intr-adevar, nativii pot da impresia ca sunt cei mai conventionali cetateni. La suprafata, chiar dau impresia ca au un comportament exemplar in calitate de parinte sau sot. In acelasi timp ei traiesc o viata ascunsa de care nimeni altcineva nu stie. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi reusesc sa gaseasca un echilibru intre cele doua vieti. Vor reusi sa mentina acest echilibru pe perioade lungi de timp, pana cand cineva ii va descoperi. Insa, de cele mai multe ori, descoperirea va fi tarzie, poate chiar postuma.

Persoanele nascute pe data de 7 august sunt adepte ale folosirii umorului pentru a mai atenua din pericolul pe care il poate prezenta o situatie. Deseori, se indeparteaza cu abilitate de suspiciuni. Din nefericire, dincolo de obisnuinta, nativii pot ascunde banalitatea. De asemenea, ei pot exagera in privinta adevarului exact atunci cand nu este cazul. Pentru unii dintre cei nascuti in aceasta zi poate fi chiar dificil sa dea un raspuns direct sau sa relateze succint anumite intamplari. Din dorinta de a placea, vor adauga povestirilor lor multe inflorituri. Aceasta trasatura poate ajunge sa domine vietile acelor nativi care isi doresc cu disperare sa isi gaseasca locul in societate si mai ales sa fie apreciati pentru ceea ce fac.

SFATURI: Foloseste-ti talentul pentru investigatii in scopuri constructive. Fantezia ta poate fi folosita nu numai pentru propria satisfactie. Incearca sa fii sincer cu cei care iti sunt apropiati. Mai important, fii sincer cu tine insuti.

PUNCTE FORTE:

Amuzant

Istet

Sociabil

PUNCTE SLABE: Intrigant - Inchis in sine - Autodistructiv

Niciun comentariu: