miercuri, 19 august 2009

Leu, 19 august - Ziua surprizelor neasteptate

Cei nascuti pe data de 19 august sunt adesea preocupati de temele vietii privitoare la ascunderea sau dezvaluirea informatiilor, nu numai in ceea ce ii priveste pe ei, ci si pe ceilalti. Uneori, aceste informatii nu sunt personale, ci privesc domenii stiintifice obiective, interese naturale sau filozofice. Dupa ce a pastrat ceva in secret pentru o perioada mare de timp, un nativ al zilei de 19 august il va dezvalui adesea in public.

Cei nascuti pe 19 august sunt dificil de stapanit. Tocmai cand cineva considera ca si-a dat seama cum sunt, ei nu se vor incadra in parametrii stabiliti de acestia. Astfel, nativii zilei de 19 august pot suferi pe nedrept de o reputatie proasta din cauza neseriozitatii si neincrederii. Cheia pentru a-i intelege consta in faptul ca ei au o mare nevoie sa ramana obscuri in anumite ocazii si sa nu se dezvaluie pe deplin celorlalti. Acei nativi ai zilei de 19 august care au o ambitie mare sunt atenti in a-si construi carierele, incet si sigur si a ascunde orice urma de slabiciune sau indiscretie ce ii poate darama. Lupta pentru mentinerea unei astfel de imagini este de fapt una personala, dar ii poate duce de la zonele cele mai joase ale societatii pana pe culmi.

De asemenea, nativii zilei de 19 august stiu cum sa foloseasca un secret legat de ceilalti in avantajul lor, in sensul ca stiu cand sa il dezvaluie si cand sa pastreze tacerea. Ei sunt in legatura cu timpurile in care traiesc, atat de mult incat nu numai ca inteleg ce se intampla in jurul lor, ci chiar este posibil sa genereze o parte din ele. Cei nascuti astazi sunt adesea creativi fie din punct de vedere social, fie tehnic. Descoperirile lor pot deschide noi universuri de interes de care ceilalti se vor bucura. Combinatia acestor calitati poate produce nu numai adepti ai noilor tendinte, ci si adevarati investitori si arhitecti ai viitorului.

Nativii mai evoluati pretuiesc adevarul extrem de mult, insa este posibil ca ei sa creada ca ceilalti nu sunt pregatiti sa-l auda sau sa-l infrunte. Astfel, ei vor pastra pentru ei insisi acest adevar, uneori chiar pentru multi ani. Cand simt ca oamenii sunt pregatiti pentru ceea ce au de spus, ei vor spune aceste lucruri, de cele mai multe ori intr-o maniera extrem de directa. Ascultatorii lor nu pot intelege de ce acestia pastreaza atat de mult tacearea in anumite privinte.

Este important de retinut ca persoanele nascute pe data de 19 august nu isi schimba atitudinea din cauza unor complexe de inferioritate. Ei stiu exact care le este valoarea si au o incredere imensa in ei insisi, dar nu prea agreeaza sa faca o miscare pana nu sunt pe deplin pregatiti. Astfel, ei se expun pericolului de a tot amana si de a pierde anumite oportunitati ce apar. Este posibil chiar sa traiasca intr-o lume de vis proprie unde stiu sa se fereasca de invidii si jigniri.

Colaboratorii, asociatii si chiar prietenii confunda adesea exteriorul senin al unui nativ al zilei de 19 august cu o personalitate deschisa, sincera si vor face tot felul de presupuneri in legatura cu caracterul si abilitatile lor. Persoanele mai putin conventionale nascute pe 19 august se vor conforma foarte rar sau chiar deloc ideilor celorlalti despre ei. Ei nu vor indeplini in mod direct asteptarile acestora pentru ca sunt personalitati complexe cu un mod indirect de operare.

SFATURI:Nu mai amana. De ce sa te ascunzi atat de mult ? Invata sa fii mai deschis si sa impartasesti mai mult. Esti sigur ca poti infrunta adevarul ? Fereste-te sa pari prea moale. Ramai concentrat. Nu te mai pierde in amanunte.

PUNCTE FORTE:

Rabdator

Increzator in sine

Cu influenta

PUNCTE SLABE:

Extrem de increzator

Secretos

Niciun comentariu: