sâmbătă, 18 iunie 2011

TRANDAFIRUL persoanele nascute în zilele: 9, 18, 27.


Caracter si destin: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra. Nu va dati înapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori în mod firesc pâna la a face mari sacrificii si a îndura mari privatiuni. Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra, caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci când acestia sunt amenintati. În nici o împrejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea îi veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat, chiar sever. Veti urmari în viata idealuri mai apropiate sau mai îndepartate, carora le veti consacra întreaga dumneavoastra energie. Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu, caci ati putea ramâne singura pentru totdeauna în cazul în care va veti neglija partenerul în ...
Dragoste: ...unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi (sau poate tocmai de aceea ) dovediti o receptivitatea extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase înca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza în aceste împrejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptând sa vi se raspunda la fel.
Trasatura definitorie: Pasiunea.
Compatibilitate cu: Papucul-doamnei, macul.
Numere norocoase: 9, 15, 18, 24, 27, 30.
Zile favorabile: Marti, joi, vineri.
Trandafirul, acest simbol celebru al dragostei, caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin învolburarea rosie a petalelor ce corespunde sângelui înfierbântat si pasiunii tumultoase a supusei sale. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramâne indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebru refren: “L’important, c’est la rose…”

Niciun comentariu: