marți, 14 iunie 2011

PAPUCUL-DOAMNEI persoanele nascute în zilele de: 3, 12, 21, 30


Caracter si destin: Nu suportati sa stati mai multa vreme într-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care din totdeauna puneti mare pret. Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare nestinsa curiozitate, ce are în permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze. Va dauneaza foarte mult faptul ca, raportat si la instabilitatea ce va este proprie, tindeti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, în special în ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti, de asemenea, foarte împrastiata si ceva mai multa rigoare în ceea ce întreprindeti nu poate decât sa va foloseasca; în sfârsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec total. Toate aceste trasaturi ies mai bine în evidenta în domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si în alte compartimente ale existentei.
Dragostea: Se poate remarca gustul dumneavoastra pentru noutate în jocul iubirii, în caz contrar partenerul fiind imediat considerat
ca necorespunzator. În orice caz, ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra e pentru totdeauna, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va este o notiune prea clara.
Trasatura definitorie: Instabilitatea.
Compatibilitate cu: Macul, trandafirul, papucul-doamnei.
Numere norocoase: 6, 9, 15, 18, 24, 27.
Zile favorabile: Sâmbata, duminica, luni.
Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate în masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramâne doar la nivelul aparentelor.

Niciun comentariu: