sâmbătă, 18 iunie 2011

MARGARETA persoanele nascute în zilele de: 8, 17, 26


Caracter si destin: Dati dovada de multa perseverenta în a va sustine punctele de vedere, aceasta neînsemnând însa ca sunteti o persoana agresiva - dimpotriva. Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care în mod sigur o aveti în toate împrejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva în raporturile cu ceilalti. Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind în permanenta defensiva pe plan existential, se întâmpla de multe ori sa capitulati mult prea usor. Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea - si aceasta deoarece nu sunteti scutita de necazuri. Tot în aceasta ordine de idei veti deveni în timp foarte sensibila si susceptibila; e bine totusi sa va paziti de a fi suspicioasa în mod constant cu toata lumea.
Dragostea: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotarâtoare în raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme îndelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pâna sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri în tot acest timp. Ce mai conteaza însa ca au trecut atâtia ani pâna sa va împliniti idealula Ceea ce e cu adevarat important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.
Trasatura definitorie: Fragilitatea.
Compatibilitatea cu: Albastreaua, bujorul, macul, floarea-soarelui.
Numere norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31.
Zile favorabile: Sâmbata.
Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin testul culorilor (cuprins în acest volum), de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.

Niciun comentariu: