duminică, 12 iunie 2011

Cuvinte alese

Maurice Coyaud: “Timiditatea – un defect al oamenilor mari, tupeul – defectul oamenilor mici.”


Joel Arthur Barker: “Excelenţa este la baza succesului în secolul 21. Dacă nu ai componentele excelenţei, atunci nici nu vei putea intra în joc. Inovaţia îţi permite să câştigi un avantaj competitiv. Anticiparea îţi oferă informaţiile de care ai nevoie pentru a fi în locul potrivit la momentul potrivit.”


Munca fără viziune este o corvoadă, viziunea fără muncă este visare, dar munca plus viziune – acesta e destin.
Gordon B. Hinckley


Caroline Warner: “Sunt convinsă că atitudinea este cheia succesului sau eşecului în aproape toate încercările din viaţa noastră. Atitudinea ta – perspectiva, punctul tău de vedere, ce părere ai despre tine, ce părere ai despre alţii – îţi influenţează priorităţile, acţiunile, valorile. Atitudinea ta determină felul în care interacţionezi cu alţi oameni şi felul în care interacţionezi cu propria ta persoană.”


John Steinbeck: “Nevoia este îndemn către idee, şi ideea, îndemnul către acţiune.”


William Jennings Bryan: “Destinul nu este legat de noroc; este mai degrabă legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie să îl aştepţi, este mai degrabă un lucru care trebuie realizat.”


Don Herold: “Nefericirea înseamnă să nu ştii ceea ce vrei şi să te dai de ceasul morţii pentru a obţine.”


Costel Zăgan: “Primăvara ne învaţă sufletul să înflorească.”


Baltasar Gracian: “Cultivă un gând bun, vei culege o acţiune bună; cultivă o acţiune bună, vei culege un obicei bun; cultivă un obicei bun, vei culege un caracter bun; cultivă un caracter bun, vei culege un destin bun.”



Necunoscut: “Viaţa este o luptă a contradicţiilor: bine versus rău, frumos versus urât, sărac versus bogat, suntem prea îndoctrinaţi în a face comparaţii in loc să ne bucurăm de viaţă pur şi simplu.”

Niciun comentariu: