duminică, 12 iunie 2011

FLOAREA-SOARELUI persoanele nascute în zilele de: 1, 10, 19, 28


Caracter si destin: Sunteti dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta în societate va confera un anume magnetism în raza caruia vor intra multe persoane. Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem al unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, îndeosebi în perioada de tinerete. Trebuie de asemenea saa învatati sa va învingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), ca : impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva sau nesinceritatea. Va descurcati în cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi întotdeauna calea spre lumina în astfel de împrejurari va stârni admiratia si va impune celorlalti.
Dragostea: Trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va apare vreodata cineva care sa va aduca în postura de victima. Aveti experiente numeroase în acest domeniu. Va plac în general persoanele mai slabe decât dumneavoastra.
Trasatura definitorie: Generozitatea.
Compatibilitate cu: Bujorul, albastreaua, orhideea.
Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.
Zile favorabile: Duminica si luni.
Floarea ce reprezinta acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi în centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (în ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce îsi împrospateaza florile din lumina si caldura soarelui si-l urmareste constant pe tot parcursul zilei.

Niciun comentariu: