sâmbătă, 6 august 2011

FECIOARA (23 august - 22 septembrie)


O TIMIDA

Pudica, ostila oricarei forme de a lasa lucrurile sa mearga de la sine, va straduiti sa va stapiniti instinctele, pentru ca detestati sa le fiti sclav(a). Nevoia de control, insa, nu va impiedica sa fiti senzual. Odata ce ati capatat incredere, sunteti in stare sa va aratati intreprinzator, ba chiar pasionat. Daca va simtiti iubit si dorit, puteti chiar sa mergeti foarte departe; in cea mai stricta intimitate, va veti dezvalui aspecte nebanuite ale personalitatii dv.

De aceea, sexualitatea dv. nu poate inflori deplin dacit intr-o relatie durabila si stabila. Pentru dv., timpul ete un aliat, nu un dusman. Invatati putin cite putin, sa cunoasteti bine gusturile sexuale ale partenerului(ei) si sa i le descoperiti pe ale dv. Cum surprizele nu va prea plac, repetarea acelorasi mingiieri si a acelorasi pozitii va convine de minune. Atentie, insa! Nu va innamoliti in rutina...

Veti adora dragostea si sexul. Dar temperamentul vostru rafinat si sensibil nu se impaca defel cu orice comportament. Ca si Balantele, aveti nevoie de un partener atent si amabil, care sa aiba timp sa va descopere, sa va asculte, si sa va dea incredere. Pentru voi, dragostea fizica este, inainte de toate, un prilej de intilnire afectiva, de complicitate, de partaj. Si, mai mult decit alte semene, aveti nevoie sa va puneti increderea in partener, pentru a da cale libera instinctelor. Atunci, nu va veti insela. Unele semen vor sti sa va multumeasca, dar altele, incapabile de tandrete, nu vor putea decit sa va frustreze.

Caracteristicile zodiei fecioara

Semn - Semn de pamint, mobil - schimbare, feminin, introvertit.

Planeta - Guvernat de planeta Mercur, nocturn

Verbul reprezentativ - "A analiza"

Dominanta - Simtul practic.

Calitati - Minutios, amabilitatea, gindire logica, sirguinta.

Defecte - Meschinarie, scepticism, neglijenta, ipocrizie.

Piatra norocoasa - Onix

Metal - Mercur

Culoarea norocoasa - Gri si galben

Ziua norocoasa - Miercuri

Cifre norocoase - 4 si 8

Locurile norocoase - Localitatile de provincie

Niciun comentariu: