sâmbătă, 6 august 2011

BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie)


O RAFINATA

Incintator pina in varful unghiilor, sunteti un veritabil expert in materie de seductie. Aveti arta de a crea o ambianta subtil erotica si al naibii de excitanta, la care este cu neputinta sa rezisti. Foarte rafinat, stiti sa cantati toate gamele senzualitatii si sa inventati mingiieri ce-l fac pe partener sa vibreze. Mereu in cautare de senzatii insolite, veti descoperi noi zone erogene.

Va veti adapta, de asemenea, la toate situatiile si, dupa moment, veti putea avea initiative sau il(o) veti lasa pe partener(a) sa conduca zbenguiala. Si pe urma, nu risca sa va inhibe principiile morale. Singura dv. evanghelie este cea a placerii si a dragostei. In schimb, nu suportati nici vulgaritatea, nici grosolania. Sexualitatea bestiala, brutala, nu va excita deloc. Si chiar daca nepotolita dv. curiozitate va impinge sa incercati, macar o singura data, acest tip de experienta, nu veti dori sa o repetati.

Veti adora dragostea si sexul. Dar temperamentul vostru rafinat si sensibil nu se impaca defel cu orice comportament. Ca si Fecioarele aveti nevoie de un partener atent si amabil, care sa aiba timp sa va descopere, sa va asculte, si sa va dea incredere. Pentru voi, dragostea fizica este, inainte de toate, un prilej de intilnire afectiva, de complicitate, de partaj. Si, mai mult decit alte semene, aveti nevoie sa va puneti increderea in partener, pentru a da cale libera instinctelor. Atunci, nu va veti insela. Unele semene vor sti sa va multumeasca, dar altele, incapabile de tandrete, nu vor putea decit sa va frustreze.

Caracteristicile zodiei balanta

Semn - De aer, cardinal - intreprinzator, masculin,extrovertit. Planeta - Guvernat de planeta Venus, diurna.

Verbul reprezentativ - "A pendula, a echilibra"

Dominanta: altruism, pacifism

Calitati - Sociabilitate, rafinament, bun gust.

Defecte - Apatie, teama, nehotarire.

Piatra norocoasa - Chrysolitul

Metalul - Cuprul

Culoarea norocoasa - Albastru pastel

Ziua norocoasa - Vineri

Cifre norocoase - 6 si 9

Locurile norocoase - Cele legate de activitati sociale

Niciun comentariu: