sâmbătă, 6 august 2011

CAPRICORN (21decembrie - 19 ianuarie)


UN SELECTIV

A spune ca sunteti obsedat de sex ar fi o inexactitate! Dar nu mai trebuie sa vi se interpreteze aparenta raceala drept o lipsa de interes pentru dragostea fizica. De fapt, sunteti focul care mocneste pe sub gheata. Sub aerul dv. indiferent se ascunde un adevarat vulcan , ce rareori intra in eruptie, dar care, atunci cind o face, n-o face doar pe jumatate. Iar atunci cand descoperiti perla rara, partenerul(a) capabil(a) sa va inspire o pasiune nebuneasca, va veti abandona total lui(ei). Puteti chiar merge pana la a-i deveni "obiect". Atunci va poate cere orice si... va veti executa cu placere. Dar se intimpla totusi destul de rar ca cineva sa va faca sa va pierdeti capul. Cel mai des, ramineti stapinul emotiilor dv.

Clasic in gusturi, sunteti putin lipsit de fantezie si imaginatie. In schimb, sunteti in excelent tehnician al dragostei si stiti sa faceti in asa fel ca placerea sa dureze. Rabdator, supus, va mingaiati indelung partenerul(a) pina la atingerea extazului si iese deplin satisfacut(a) din bratele dv. Dar va avea, totodata, interesul sa dea dovada de inventivitate, pentru a conferi raportului vostru o nota putin mai originala.

Daca sunteti Capricorn sau Rac, apreciati, bineinteles, actul sexual. Dar va plac, macar la fel de mult, mingiierile si pregatirile. Daca ar fi sa alegeti, ati prefera preliminariile, mai curind decit actul propriu-zis. Atunci, nu cautati sa va luati in pat un semn impetuos si lipsit de nuante, care va va deceptiona in mare masura. Alegeti mai curind pe cel sau cea care iubeste, inainte de toate, rafinamentul mingiierilor.

Caracteristicile zodiei capricorn

Semn - Semn de pamant, cardinal - feminin, introvertit.

Planeta - Guvernat de planeta Saturn

Verbul reprezentativ - "A folosi"

Dominanta - Constiinciozitatea

Calitati - Organizarea, ambitie, perseverenta, scrupulozitate.

Defecte - Egoism, ranchiuna, fatalism.

Piatra norocoasa - Onixul

Metal - Plumbul

Culoarea norocoasa - Verde inchis

Ziua norocoasa - Duminica

Cifre norocoase - 1 si 3

Locurile norocoase - Asezarile linistite si retrase

Niciun comentariu: