duminică, 7 august 2011

GEMENI (21 mai - 21 iunie)


UN INTELECTUAL

Flirtul si amabilitatea artificiala va atrag mai mult decat placerile carnale. O data ce va simtiti sigur ca sunteti placut, va puteti dezinteresa de ceea ce se petrece pina la a uita sa conchideti... Atunci cind mergeti pina la capat, preferati un erotism rafinat in locul senzualitatii greoaie. Cautati ineditul si va place sa explorati pozitii inventive sau imbratisari iesite din comun.

Partea intelectuala a sexualitatii, la dv. este primordiala. Cuvintele, imaginile, reconstituirile mentale va excita mai mult decat orice artificiu. Si totusi, pentru a va atita dorinta. Partenerul trebuie sa arate stralucitor, spiritual, amuzant. Chiar daca nu aveti un temperament de foc, nu exista riscul ca cineva sa se plictiseasca in bratele dv.!

Sunteti Geaman? Atunci, dragostea, ca si intreaga lume, risca sa va plictiseasca. Acelasi lucru, daca sunteti Sagetator. De acord: din cind in cind, va place tare mult sa faceti dragoste intr-un pat si cat mai simplu cu putinta. Dar va plictisiti iute de rutina. Atunci, chiar va uitati confortul, sunteti gata sa incercati orice, inclusiv pozitiile cele mai acrobatice. Visul dv.: sa experimentati una cite una, pozitiile din Kama sutra. Sa stiti, unele semne, avind supletea si forta fizica cerute de cele mai multe dintre aceste zboruri inalte, vor fi capabile sa raspunda asteptarii dv. Altele, dimpotriva, risca pana la urma sa-si scrinteasca un umar!

Caracteristicile zodiei gemeni

Semn -Semn de aer,variabil - dual, mobil, masculin, extrovertit. Planeta - Guvernat de planeta Mercur

Verb reprezentativ - "A gândi"

Dominanta - Comunicarea

Calitati - Gindire rapida, abilitate, curiozitate si sete de cunoastere

Defecte - Neliniste, lipsa de concentrare, viclenie.

Piatra pretioasa - Smaraldul

Metal - Mercurul

Culoarea norocoasa - Argintiu si gri

Ziua norocoasa - Miercuri

Cifre norocoase: 3 si 4

Locurile norocoase: Orasele de munte

Niciun comentariu: