sâmbătă, 13 august 2011

SAGETATOR (22 noiembrie - 20decembrie)


UN SPORTIV

La dracu` cu rafinamentele intelectualo-erotice si perversiunile! Inzestrat cu o sexualitate foarte sanatoasa, n-aveti pofta sa va complicati viata. Pentru dv., dragostea trebuie facuta cu bucurie si buna dispozitie si cu asta, gata. Entuziast, aprins, energic, luati cu usurinta conducerea operatiunilor, pasivitatea fiind o atitudine total straina firii dv.

Fiinta prin excelenta fizica, ve veti inmulti actele de bravura. Pozitiile acrobatice va excita in mod deosebit, pentru ca reprezinta o forma de sfidare. In schimb, partenerul nu trebuie sa spere din partea dv cuvintele dulci, soptite la ureche sau mangaieri languroase. Pasiune - da, tandrete - nicidecum. Si-apoi, cheltuiti atita energie in timpul zbenguielilor amoroase incit nu va trebuie prea mult sa adormiti bustean dupa stralucite performante!

Sunteti Sagetator? Atunci, dragostea, ca si intreaga lume, risca sa va plictiseasca. Acelasi lucru, daca sunteti Gemeni. De acord: din cind in cind, va place tare mult sa faceti dragoste intr-un pat si cit mai simplu cu putinta. Dar va plictisiti iute de rutina. Atunci, chiar va uitati confortul, sunteti gata sa incercati orice, inclusiv pozitiile cele mai acrobatice. Visul dv.: sa experimentati una cite una, pozitiile din Kama sutra. Sa stiti, unele semne, avind supletea si forta fizica cerute de cele mai multe dintre aceste zboruri inalte, vor fi capabile sa raspunda asteptarii dv. Altele, dimpotriva, risca pina la urma sa-si scrinteasca un umar!

Caracteristicile zodiei sagetator

Semn - Semn de foc, schimbator, cardinal - masculin, extrovertit. Planeta - Guvernat de planeta Jupiter

Verbul reprezentativ - "A vedea"

Dominanta - Cunoasterea

Atuuri - Iintuitie

Calitati - Sinceritate, optimism, entuziasm.

Defecte - Nechibzuinta, impulsivitate, nerabdare.

Piatra norocoasa - Turcoaz

Metal - Cositor

Culoarea norocoasa - Purpura

Ziua norocoasa - Joi

Cifre norocoase - 2 si 7

Locurile norocoase - Spatiile deschise, exterioare.


Niciun comentariu: