vineri, 5 martie 2010

Pesti, 4 martie - Ziua izolarii creative

Persoanele nascute pe data de 4 martie pot trai si munci izolati de lumea exterioara. Desi multi dintre nativi nu aleg in mod constient izolarea, se dovedeste adesea ca este o tendinta inevitabila in viata lor. Astfel, se trezesc mereu rupti de societate sau de mediu, fie la nivel fizic, emotional sau spiritual.

Oricum, pentru nativii acestei zile singuratatea reprezinta o sansa de a fi productivi. Chiar si atunci cand sunt invitati sa iasa si sa se distreze vor alege sa stea acasa - nu din frica sau negativism, ci pur si simplu pentru ca ei cred ca se vor simti mai bine asa. Indivizii mai evoluati sau mai creativi nascuti in aceasta zi considera ca izolarea lor relativa este esentiala pentru a-si face cat mai bine treaba. Puterea lor de concentrare este de obicei excelenta, se simt bine cu ei insisi si nu au sentimente de anxietate atunci cand raman singuri.

Din punct de vedere social, cei nascuti in aceasta zi prefera in general compania unui numar redus de prieteni apropiati in locul unui numar mare de cunostinte superficiale. Intimitatea are un inteles special pentru nativii zilei de 4 martie si au tendinta de a o cauta atat in relatiile lor, cat si mediul inconjurator. Cei nascuti in aceasta zi se simt bine in spatii modeste si sigure in care sunt inconjurati de obiectele la care tin cel mai mult. Atunci cand se afla in spatii deschise sau pline de oameni se pot simti in nesiguranta.

Nativii actioneaza in mod natural atunci cand doresc sa intemeieze un camin sau sa initieze o afacere. Au un simt aparte pentru ceea ce este confortabil, simplu si elegant. Acest lucru se datoreaza si faptului ca nevoile lor materiale tind sa fie modeste si nu sunt deosebit de impresionati de lux.

Persoanele nascute pe data de 4 martie obtin mari satisfactii atunci cand impartasesc rezultatele muncii lor cu alti oameni chiar daca nu ii cunosc. Daca afla ca cineva i-a apreciat, se bucura mai mult decat daca si-ar intalni admiratorul fata in fata. Acest lucru poate fi uneori stanjenitor. Timiditatea nativilor zilei de 4 martie este o calitate deosebita, dar ei ar trebui sa invete de asemenea sa fie mai agresivi atunci cand doresc sa-si sustina punctul de vedere.

SFATURI: Fa un efort ca sa intri mai mult in contact cu oamenii. Nu te folosi de singuratate pentru a evada. Pastreaza legatura cu ceilalti.

PUNCTE FORTE:

Retras

Apropiat

Autonom

PUNCTE SLABE:

Temator

Timid

Necomunicativ



Niciun comentariu: