sâmbătă, 20 martie 2010

Pesti, 16 martie - Ziua inspiratiei realiste

Nativii zilei de 16 martie sunt capabili sa combine latura imaginara cu cea practica, latura imaginativa cu cea realista. Intr-adevar, ei au talentul de a-si echilibra laturile contrastante ale caracterului. Uneori, ei sunt coplesiti de latura fantastica, dar in general se incadreaza in limitele bunului simt.

Persoanele nascute pe data de 16 martie fac tot posibilul cand trebuie sa urmeze drumul de mijloc. Abilitatea lor de a face compromisuri este in general un lucru pozitiv. Daca sunt capabili sa aprecieze punctul de vedere al altei persoane si sa il adapteze, nativii vor avea o sansa destul de mare sa reuseasca in lume. Totusi, ei trebuie sa fie foarte atenti sa nu-si tradeze propriul set de valori in timpul procesului sau sa renunte usor la convingerile personale. Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi actioneaza in conformitate cu cea de-a doua situatie, in special pentru a castiga. Ei vor suferi enorm din acest motiv, simtindu-se vinovati si regretand mai tarziu.

Multi dintre nativii zilei de 16 martie obtin increderea celor favorizati de soarta. Acest lucru se datoreaza atat propriei sigurante de sine si ingaduintei, dar si norocului care ii urmareste in viata. Acest lucru este facilitat in continuare de capacitatea lor de a asimila partile pozitive din majoritatea situatiilor. Totusi, ei se expun adesea riscului de a trece cu vederea pericolul, nefiind suficient de preocupati de energiile negative si ignorand resentimentele celorlalti. Toate acestea pot iesi la iveala foarte rapid si ii pot afecta. Ei trebuie sa invete cum sa citeasca semnele prevestitoare ale unui dezastru sau ale unei dificultati iminente si sa se confrunte cu ele rapid. De asemenea, trebuie sa aiba un scop bine definit inainte de a actiona.

Desi pretuiesc valoarea intregului si finalitatii, latura mobila a nativilor ii determina adesea sa renunte la proiecte inainte de a ajunge sa le fructifice. Nu vor castiga nimic daca se vor invinovati singuri sau daca vor fi invinovatiti de figuri autoritare pentru asemenea actiuni. In consecinta, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa invete sa accepte aspectele provocatoare ale naturii lor. Din cand in cand, trebuie sa recunoasca ca eforturile sustinute si considerabile intr-o anumita activitate ofera o probabilitate mult mai mare de reusita.

Nativii zilei de 16 martie ar trebui sa se straduiasca sa isi gaseasca o ocupatie in care isi pot exprima atat imaginatia cat si latura pragmatica. Pentru anumiti nativi ai acestei zile poate fi dificil si obositor sa invete sa se descurce cu banii si sa fie perspicace in chesiunile financiare, insa acest lucru este de o importanta vitala pentru bunastarea lor. Cei nascuti pe 16 martie considera ca cele mai mari provocari sunt intemeierea unei familii, indeplinirea obligatiilor sociale si in general preluarea de responsabilitati. Totusi, aceste aspecte le aduc cele mai mari satisfactii in viata. Doar atunci cand chestiunile practice sunt tinute sub control, nativii zilei de 16 martie sunt capabili sa se bucure pe deplin de simtul libertatii pe care simt nevoia sa il exprime in impulsurile lor creative.

SFATURI: Reafirma-ti in mod constant increderea in viata. Fereste-te de tendinta ta spre negativism. Cauta noi orizonturi si evita complezenta. Straduieste-te sa exprimi ce este mai bun in tine.

PUNCTE FORTE:

Imaginativ

Practic

Activ

PUNCTE SLABE:

Fantezist

Extenuat

Neglijent



Niciun comentariu: