duminică, 21 martie 2010

Pesti, 19 martie - Ziua perseverentei

Persoanele nascute pe 19 martie sunt inzestrate cu tenacitate si stiu sa-si foloseasca farmecul in favoarea lor. Nativii sunt atat visatori, cat si infaptuitori, fiind capabili sa-si transpuna ideile imaginare in realitate. Orientati in general spre exterior, ei intentioneaza sa ii castige pe ceilalti de partea lor. Din cand in cand, nativii trebuie sa incerce sa schimbe realitatea exterioara pentru a se confrunta cu aspectele ei interioare. Desi pare ciudat, prin tenaciatea lor, cei nascuti pe 19 martie vor avea un succes surprinzator.

Persoanele nascute pe data de 19 martie par uneori puerile. Desi sunt persoane expansive care dau impresia ca se afla in alta lume, ei sunt de fapt puternici si profesionisti. Astfel, ceilalti ii considera paradoxali deoarece alterneaza atitudinea imaginativa cu cea realista.

Anumiti nativi ai zilei de 19 martie sunt adevarati exploratori care ajung pe taramuri necunoscute unde nimeni nu a indraznit sa mearga. Adesea, insa, ei sunt indivizi pragmatici ce actioneaza metodic. Oricare ar fi natura actiunilor lor, nativii zilei de 19 martie avanseaza de obicei in linie dreapta, convinsi ca principiile lor sunt corecte. Totusi, datorita lipsei de obiectivitate, ei se pot abate de la drumul lor sau chiar se pot indrepta intr-o directie gresita.

Este intr-adevar important ca nativii zilei de 19 martie sa-si schiteze drumul cu mare atentie deoarece, odata convinsi ca tinta este buna, vor dori sa il urmeze pana la capat. Ei sunt, de asemenea, foarte muncitori si capabili sa actioneze fara a astepta recompense. Isi vor urma cu tenacitate obiectivele, chiar daca ar insemna o repetitie nesfarsita a aceleiasi sarcini. Nativii par sa nu se plictiseasca niciodata de activitatile lor, uneori incetinind intentionat ritmul pentru a le prelungi. Temenicia este unul dintre punctele forte ale nativilor si de obicei garanteaza un rezultat corespunzator al activitatilor lor.

Oricat de muncitori si temeinici ar fi nativii zilei de 19 martie, ei trebuie sa invete sa fie mult mai realisti in privinta propriei persoane. Este extrem de important sa acumuleze cunostinte si sa-si constientizeze limitele. De asemenea, trebuie sa faca un efort pentru a-si controla impulsurile egoiste. Prin adoptarea unei atitudini modeste, ei pot obtine succese remarcabile in activitatile pe care le intreprind.

SFATURI: Incearca sa te cunosti mai bine pe tine insuti. Examineaza-ti motivele. Fereste-te sa ai influente nefaste asupra celorlalti si invata sa-i respecti. Cultiva modestia si controleaza-ti egoismul.

PUNCTE FORTE:

Convingator

Neobosit

Temeinic

PUNCTE SLABE:

Inconstient

Incapatanat

Inchis



Niciun comentariu: