sâmbătă, 20 martie 2010

Cele mai mari greseli facute de barbati in moda

Multe femei spun:”Conteaza ceea ce este in interior”. Iti vor da peste nas cu notiuni precum “incredere” si “simtul umorului” si vor spune sus si tare ca nu le pasa cum te imbraci atata vreme cat inauntrul tau exista o inima mare. Ori sunt mari mincinoase, ori nu au mers niciodata la o intalnire in care el era imbracat in culorile curcubeului. Pentru a preveni asemenea situatii neplacute va vom expune cele mai mari 10 greseli facute de barbati in moda,

Jeansi impopotonati

Fie ca e vorba de vreo broderi, cristale aplicate, cusaturi colorate, nu este bine. Daca ai crezut ca astfel vei fi la moda, de fapt ai reusit sa te imbraci ca o fetita e 17 ani.

Tricou-plasa

Purtand asa ceva ne spui ca arati atat de hot ca daca ti-ai fi luat haine normale ar fi ars pe tine. Nici sa nu te gandesti sa pui sau sa mai pui asa ceva pe tine vreodata.

Ochelari de soare noaptea sau in incaperi

Comedianul american Larry David explica mai bine aceasta greseala:”Stiti cine poarta ochelari de soare in incaperi? Orbii si fraierii” Deci....

Prea mult bronz

Femeilor le plac barbatii bronzati, dar exista o limita: prea mult bronz strica...imaginea. si mai rau ca bronzul in exces este bronzul obtinut din spraiurile autobronzante. Singurul motiv pentru care un barbat ar trebui sa fie bronzat ar fi ca el sa fi stat la soare. Punct!

Chelia vs codita

Ce ziceti despre un barbat jumatate chelios, dar purtand cu mare incredere o codita? Pai nu prea mai ai cuvinte sa spui ceva.

Pantaloni de piele

Credeti-ma ca nu creeaza nicio impresie buna, doar daca sunteti Lenny Kravitz.

Prea mult parfum

Este o metoda sa iti anunti sosirea cu 6 minute inainte sa patrunzi in camera. Crede-ma ca ochii celor din camera vor fi intepati de parfumul tau iar mancarea va avea gustul parfumului tau preferat utilizat in exces.

Costum din poliester

Femeile prefera barbatii imbracati ca cei din epoca in care traiesc.

Haina de blana

Stii ceva? Ar fi o idee mai buna daca i-ai da-o ei sa si-o puna la capatul patului, decat sa o porti.

Niciun comentariu: