marți, 17 martie 2009

Pesti, 17 martie - Ziua aerianului

Persoanele nascute pe data de 17 martie traiesc vieti incitante si sunt atrasi de zbor, muzica, dans, miscare si calatorii. Au capacitatea de a se pierde intr-o activitate sau experienta, abandonandu-si numeroaselor cerinte ale ego-ului de-a lungul acestui proces. Indivizii extrem de evoluati nascuti in aceasta zi sunt capabili sa se angajeze in asemenea activitati in timp ce concomitent isi exprima un simt puternic al sinelui. Indivizi mai putin evoluati au tendinta de a fi exagerat de explicativi sau pasivi, nefiind capabili sa-si directioneze vietile in mod eficient.

Nativii zilei de 17 martie sunt foarte fericiti atunci cand sunt implicati intr-o cauza care le permite sa-si exprime latura lor sociala. Fara un asemenea mediu, nativii zilei de 17 februarie manifesta tendinta de a deveni izolati. Daca petrec prea mult timp singuri, ei isi vor construi un invelis protector, izolandu-se de grijile si preocuparile lumii. La un anumit moment dat, nativii trebuie sa iasa din ascunzatoare si sa nu le fie frica sa-si etaleze unicitatea si frumusetea.

Nativii zilei de 17 martie trebuie sa invete sa se implice in activitati realiste. In plus, ei ar trebui sa-si consolideze pozitia pentru a garanta ca proiectele lor vor fi de durata, iar identitatea si reputatia nu le vor fi afectate.

Nativii pretuiesc tot ceea ce este nou in lume. Multi dintre ei se plictisesc repede de conventiile invechite si ideile depasite, dorind sa implementeze noi metode cu o vigoare si o inocenta tinereasca. Din nefericire, ei pot respinge realistii ocazionali care, desi sunt cinici sau obositori, pot prelua conducerea cu mai multa putere. Indivizii cei mai evoluati ai acestei zile pot reusi sa-si pastreze optimismul si energia, devenind in acelasi timp mult mai realisti si eficienti in implementarea planurilor lor.

Din dorinta lor de a evita sa fie catalogati intr-un anumit fel sau doborati de responsabilitati, nativii zilei de 17 martie ii inseala uneori pe cei care vor sa ii doboare. Evitarea poate deveni rapid un dispozitiv pe care il folosesc pentru a-si apara pozitia. Daca doresc sa aiba succes, nativii zilei de 17 martie trebuie sa invete sa fie mult mai temeinici, mai atenti si mai putin toleranti cu aspectele schimbatoare, neserioase ale naturii lor. Asociatii, familia si prietenii lor pot fi incantati de schimbarile lor, dar in final le vor cere nativilor sa revina cu picioarele pe pamant si sa se implice in preocuparile de zi cu zi. Prin implicarea in astfel de activitati realiste, prin creativitatea lor, nativii zilei de 17 martie pot contribui efectiv la viata din jurul lor.

SFATURI: Ancoreaza-te in experienta. Implica-te mai mult in domeniile mai practice ale vietii, fara a-ti pierde insa entuziasmul. Ia parte la sarcinile zilnice si invata din ele. Devino mult mai consecvent in activitatile tale. Nu face atat de repede schimbari.

PUNCTE FORTE:

Adaptabil

Expresiv

Entuziast

PUNCTE SLABE:

Anihilator

Ineficient

Deconectat

Niciun comentariu: