joi, 5 martie 2009

Alimente care reduc pofta de mancare

Poti opri crizele de foame nebuna in momentul in care te-ai apucat de o dieta si ai hotarat sa slabesti, daca vei manca alimente ce reduc pofta de mancare.

Daca intrebi nutritionistii iti vor raspunde ca accesele de foame de peste zi sunt cele care duc la nereusita dietelor. Din fericire, sunt metode pentru a lupta impotriva acestor momente in care simti ca ai devora orice.

Alimentele bogate in proteine si fibre sunt cele care ajuta in lupta cu foamea si ajuta la pierderea in greutate. Suprimarea apetitului in mod natural este ceea ce ai nevoie atunci cand te apuci de o dieta.
Iata cinci alimente care te vor ajuta sa reduci pofta de mancare si sa pierzi in greutate

Alunele

Alunele contin o cantitate mare de proteine decat orice alte seminte. Cand mancam alimente bogate in proteine sa pierdem in greutate, trimit mesaje creierului spunandu-i ca esti satul. Asadar, daca vei manca alune in timpul zilei iti vei suprima apetitul si vei pierde in greutate.

Fulgi de ovaz

Fulgii de ovaz sunt o alegere excelenta pentru a suprima apetitul si a pierde in greutate. Prin urmare, cand vrei sa slabesti, include in dieta si fulgii de ovaz, caci sunt bogati in fibre. Te vei simti plin in scurt timp. Fulgii de ovaz reduc apetitul, dar si kilogramele.

Bananele

Bananele sunt excelente, caci te vor face sa te simti satul. Sunt surse de vitamine si minerale care te vor mentine sanatos si in stare perfecta. Asadar, introdu bananele in dieta si tinteste catre planul tau de a slabi mai usor.

Merele

Merele reduc pofta de mancare, nu au grasimi, sunt sarace in calorii si contin vitamina C care arde grasimile. Mai mult de atat, dupa ce vei manca mere te vei simti atat de satul ca nu vei mai avea pofta de nimic altceva.

Proteine din zer

Daca ai neaparata nevoie de inhibatori ai apetitului, pentru a reusi sa slabesti, atunci raspunsul e proteinele din zer. Proteinele din zer sunt mult mai bune decat cele din alte alimente si sunt arme impotriva poftei de mancare. Cand vrei sa pierzi din greutate, fa-ti un shake din proteine si soia sau lapte sarac in grasime. Vei fi surprins de rezultat.

Prin urmare, nu trebuie sa suferi de foame incercand sa slabesti. Alimentele bogate in fibre si proteine sunt cheia catre reusita dietei tale. Nu uita ca fructele si legumele sunt surse excelente de fibre, iar proteinele se gasesc in carnea de peste si in general in carnea slaba. Introdu-le in meniul tau, alaturi de multa apa si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Niciun comentariu: