marți, 31 martie 2009

De ce sunt barbatii respinsi de femei?

Femeile sunt destul de dificile si te pot intimida la apropierea de ele. Partea proasta este ca ele stiu asta si o folosesc ca pe o arma impotriva ta. Femeile sunt precum cainii, caci simt teama pe care o emani de la distanta si isi pot da seama daca iti e teama sau nu de ele.

Majoritatea barbatilor respinsi de o femeie, calca de la bun inceput cu stangul. Majoritatea barbatilor vor incerca sa se apropie de o femeie intr-o maniera obraznica. Daca esti obraznic, imi pare rau ca-ti spun asta, dar numai o femeie disperata pentru o noapte te va accepta, altfel vei fi respins inainte sa reusesti sa spui a doua fraza.

O femeie este atrasa de un barbat cu incredere in sine. Este o mare diferenta in a fi obraznic si a fi increzator. Daca ai incredere in tine, vei obtine o bila alba. Majoritatea femeilor evita de un barbat tacut , care nu spune nimic. Daca nu vei spune ceva, atunci nu vor sti ce ai de oferit. Nu uita ca femeilor le place sa fii increzator, nu obraznic.

Un alt motiv pentru care femile resping un barbat sunt frazele siropoase si la etern folosite. Sunt satule de fraze gen „Papusa sunt atat de obosit caci mi-ai alergat prin minte de azi dimineata.” Crezi ca asemenea fraze functioneaza. Poate asa a fost in trecut, dar lasa-ma sa iti spun adevarul.

Daca o asemenea abordare a prins la vreo femeie s-a intamplat pentru ca era deja satula de cei dinaintea ta care au folosit aceeasi tehnica si s-a hotarat sa te accepte pe tine. problema e, ca asta iti da incredere in tine si considera ca va functiona si la restul femeilor.

O atingi prea mult si asta nu-i place. Unei femei nu-i place ca un barbat pe care abia l-a cunoscut sa o atinga atat de des si se va simti inconfortabil. Daca o faci sa se simta astfel, vei fi respins si nici macar nu vei sti asta. Va cauta orice scuza sa ajunga acasa si departe de tine.

Prea multa insistenta nu aduce nimic bun. Daca o femeie iti spune ca nu vrea sa faca un anumit lucru, atunci nu mai insista. Cu cat o presezi mai mult, cu atat vei inrautati lucrurile si isi va da seama ca nu te place si nu te vrea in preajma ei.
Toate ca toate, dar daca vei trata femeile curespect si ai ceva demnitate, atunci vei fi scutit de neplacutele respingeri.

Niciun comentariu: