duminică, 21 septembrie 2008

Fecioara, 21 septembrie - Ziua tendintelor actualizate


Persoanele nascute pe data de 21 septembrie sunt preocupate de tendintele predominante ale societatii in care traiesc. Vor analiza aceste tendinte atat din interior cat si din exterior. Se poate spune despre aceste persoane ca sunt extrem de moderne in ceea ce priveste ideile, hainele, interiorul caselor si chiar in ceea ce priveste masina. Daca nu vor fi in pas cu moda, atunci cel putin vor aspira la acest lucru. Nativii vor fi nefericiti in cazul in care circumstantele financiare nu le vor permite sa aiba parte de un stil de viata atat de modern. Deseori, dorinta de a avea succes in plan financiar este motivata de aceste nevoi. Trebuie mentionat faptul ca exista un anume tip de nativi care nu este deloc preocupat de aspectele externe ale vietii. Ei sunt interesati mai ales de evolutia spirituala. Vor cauta sa aiba vederi cat mai largi si cat mai avansate. Pentru aceste persoane este foarte important sa aiba un stil de viata cat mai natural, departe de agitatia orasului.

Cuvantul „modern” este compatibil cu nativii zilei de 21 septembrie, atat cu sensul de a fi in acord cu timpul in care traiesc, cat si cu sensul de a progresa. In general, sunt atrasi de tot ceea ce inseamna arhitectura moderna, idei noi, tendintele modei si evolutia stiintei. Tot timpul dau impresia ca se afla in asteptarea aparitiei unui nou model de masina, instrument sau aparat. Motivele acestui interes nu sunt neaparat fascinatia pentru inovatie sau dorinta de a fi considerati la moda de catre cei din jur. Insa, interesul poate fi starnit de faptul ca sunt constienti ca dezvoltarea le poate imbunatati viata si le poate optimiza munca.

Cei nascuti in ziua de 21 septembrie sunt foarte mandri de creatiile lor. Aceste creatii pot avea forma concreta, fizica (de exemplu copiii, creatiile de arta, afacerile, constructiile) sau pot avea o forma mai abstracta (de exemplu concepte, idei, planuri, sisteme, inventii). Ocupatia ideala pentru nativii acestei zile este aceea care le permite sa viseze la idei noi si care le permite sa puna apoi in aplicare aceste idei. Cei mai multi dintre ei vor cauta sa fie eleganti si admirati, poate chiar adorati. Pentru nativi, inclinatia spre frumos este foarte accentuata si importanta. Din aceasta cauza, tot ceea ce tine de estetica are prioritate in ochii lor.

Nu poate fi ignorata fascinatia persoanlor nascute in aceasta zi pentru mistere, oameni ciudati, suspans si chiar pentru pericol si violenta. Desigur ca aceste interese ar putea fi folosite intr-un mod creativ, dar ar trebui controlate pentru ca, pe langa stimularea laturii fanteziste si visatoare a vietii, pot avea si rezultate nedorite. Treptat, din cauza acestor preocupari, se poate dezvolta o personalitate distructiva. Ideea de frumusete a nativilor poate fi animata sau chiar caracterizata de dorinte neobisnuite. Intr-adevar, s-ar putea sa prefere mai degraba ceva asimetric, provocator si uimitor decat ceva echilibrat, proportionat si armonios. Cei nascuti in aceasta zi au un talent deosebit de a da unui lucru obisnuit un aer mai ciudat si de a face ca subiectele cotidiene sa fie mai interesante. Ar trebui sa incerce sa nu mai faca senzatie doar de dragul de a face ceva. De asemenea, ar trebui sa se fereasca de orice forma de superficialitate.

SFATURI: Incearca sa descoperi adevaratele valori. Nu te lasa prea entuziasmat de tot ceea ce este nou. Pastreaza drumul pe care l-ai ales. Esti liber sa iti prezinti diferentele de opinie, daca vrei, insa nu te lasa obsedat de ele. Nu ar trebui sa conteze prea mult pentru tine ce gandeste vecinul tau.

PUNCTE FORTE:

Progresist

Cu bun gust

Estetic

PUNCTE SLABE:

Materialist

Senzationalist

Nestatornic

Niciun comentariu: