duminică, 7 septembrie 2008

Fecioara, 7 septembrie - Ziua cautatorilor de succes

Persoanele nascute pe data de 7 septembrie se afla intr-o permanenta cautare a succesului. Despre viata acestor persoane si despre cautarile lor se pot scrie adevarate romane. Este adevarat ca, in drumul lor, pot intalni multe obstacole. In general, drumul spre succes este lung si se pot intampla multe evenimente dificile si periculoase. Cu toate acestea, acesti indivizi hotarati nu vor renunta pana cand nu vor obtine ceea ce si-au propus. Nu se vor opri chiar daca drumul pe care il au de parcurs le va cere si ultima suflare.

Lumea nu ii va intelege si nu ii va aprecia cu usurinta pe cei nascuti in aceasta zi, dar in cele din urma oamenii vor fi cuceriti de extraordinara vointa a nativilor si de credinta acestora in propriile idei. Unii dintre nativi au parte de o reusita mai usoara intr-un anume domeniu inca de la o varsta destul de frageda. Exact aceste persoane vor simti ca lupta lor pentru succes nu a fost recunoscuta. S-ar putea chiar ca unii dintre acesti nativi sa renunte la tot ceea ce au realizat. Spre consternarea familiei si a prietenilor, vor lua totul de la capat, intr-un domeniu total diferit.

Ceea ce ii atrage pe nativii zilei de 7 septembrie nu este succesul, privit ca pe un scop final. Ei sunt atrasi mai ales de lupta si de eforturile necesare pentru obtinerea acestui succes. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte hotarati atunci cand este vorba sa isi urmeze planurile spre succes. Isi vor inlatura toti potentialii dusmani, rivali sau defaimatori, sau cel putin pe cei pe care ii vor intalni de-a lungul drumului. Persoanele nascute pe data de 7 septembrie sunt dusmani foarte periculosi. Acest lucru se intampla pentru ca dorinta lor de a reusi indiferent de sacrificii este enorma si pentru ca puterea de a fi toleranti este indoielnica. Privind din alta perspectiva, cei nascuti in aceasta zi sunt extraordinari in calitate de aliati sau de prieteni. Ei le pot cere prietenilor sa li se alature, sa aiba acelasi ideal sau sa impartaseasca aceleasi opinii si principii.

Nativii care lucreaza intr-un domeniu tehnic sau intens specializat nu isi vor gasi odihna pana cand nu vor deveni experti in acel domeniu. Aceste persoane dau dovada de integritate in ceea ce priveste munca. Nativii care se vor afla in calitate de lideri sau de conducatori vor fi foarte fermi atunci cand se vor impune in fata angajatilor, urmasilor sau in fata oricaror alti indivizi. Vor conduce intr-un mod ferm si linistit insa fara a lasa sa se strecoare vreo incertitudine despre cine este seful si care este scopul urmarit de acesta. Atunci cand se vor ocupa de conducerea familiei, nativii vor oferi directie si inspiratie partenerilor si copiilor, dar nu vor tolera nici un fel de subordonare. Pot aparea anumite probleme atunci cand copiii celor nascuti in aceasta zi vor ajunge la varsta adolescentei. Nativii zilei de 7 septembrie isi vor educa copiii in spritul independentei si al individualitatii. In mod paradoxal, acesti nativi nu vor constientiza pericolele ce pot aparea in urma educatiei pe care o ofera.

Persoanele nascute pe data de 7 septembrie vor avea parte de mult mai mult succes daca vor invata sa fie mai temperate, sa imparta responsabilitatile cu cei din jur si sa accepte spiritul de echipa. Cei nascuti in aceasta zi pot deveni mai toleranti odata cu inaintarea in varsta, dar rareori isi vor pierde spiritul de competitie. Probabil ca, pentru ca existenta lor sa fie ideala ar trebui sa obtina succesul spre sfarsitul vietii. Daca nativii acestei zile simt ca visurile lor sunt compromise sau, mai rau, de nerealizat, nimic nu ii va consola.

SFATURI: Gaseste puterea de a fi tolerant. Lupta cu morile de vant nu este cel mai important lucru in viata. Invata sa te placi pe tine insuti si sa ii placi si pe cei din jurul tau. Nu mai fii atat de dur cu tine insuti si nici cu cei pe care ii indragesti. O atitudine inflexibila va duce in mod inevitabil la o disputa sau chiar la o revolta.

PUNCTE FORTE:

Serios

Orientat spre succes

Hotarat

PUNCTE SLABE:

Cu prea mult spirit de competitie

Intens

Neiertator

Niciun comentariu: