vineri, 12 septembrie 2008

Fecioara, 12 septembrie - Ziua cruciatului neinfricat

Persoanele nascute pe data de 12 septembrie sunt interesate de cuvinte, de limbaj si de comunicare in cele mai diverse forme ale acestora. Nativilor le place foarte mult sa aiba o audienta care sa le acorde toata atentia. Acest lucru nu inseamna ca sunt genul de oameni care se exteriorizeaza in totalitate. Ei stiu foarte bine ca este important sa stie sa se stapaneasca in anumite momente. Intr-adevar, multi dintre nativii acestei zile sunt oameni linistiti si tacuti. Sunt persoane active si harnice. Prefera sa astepte pana se iveste ocazia sa poata lasa faptele sa vorbeasca de la sine. Pretuiesc prea mult cuvintele pentru a le folosi pentru laude.

Problemele legate de etica sunt foarte importante pentru nativii zilei de 12 septembrie. Cei care vor avea cariere publice sau administrative vor fi foarte capabili in aceasta pozitie, vor organiza intr-un mod optim un grup social si il vor conduce pe o cale dreapta si eficienta. Daca este necesar, cei nascuti in aceasta zi vor infrunta fara frica provocarile si dificultatile de orice fel. Sunt convinsi ca in cele din urma adevarul va triumfa. Pentru ei adevarul reprezinta binele, insa nu sunt in nici un caz idealisti visatori. Dimpotriva, nativii sunt indivizi duri cu o atitudine critica, greu de inselat sau corupt. Sunt extrem de cinstiti si opun foarte mare rezistenta atunci cand este vorba de mita sau de orice alt fel de influenta. Prefera sa ramana obiectivi in aproape orice disputa. Cu toate acestea, atunci cand le sunt starnite pasiunile, cei nascuti in aceasta zi se vor implica in lupta in felul in care cred ei ca este cel mai bine.

Persoanele nascute pe data de 12 septembrie nu sunt intodeauna usor de sensibilizat. Atat la locul de munca cat si acasa sunt destul de retrasi. Se inconjoara cu tot felul de mecanisme de aparare. Aceste mecanisme ingreuneaza initierea si mentinerea unei relatii cu acesti nativi. Ei simt uneori nevoia de a se izola pentru a se putea concentra. Pastrarea echilibrului mental este un obiectiv de maxima importanta pentru cei nascuti in aceasta zi. Sunt sensibili la stres si predispusi la caderi nervoase in cazul in care le este compromisa intimitatea.

Sunt destul de expansivi atunci cand este vorba de proiectele si planurile lor, dar, in ciuda acestui fapt, nativii sunt prea pragmatici si realisti. Ei nu vor deveni niciodata optimisti incurabili. Sunt animati de o atitudine calculata, chiar cinica atunci cand se confrunta cu un comportament prea entuziast, isteric sau prea fantezist. Nativii cred ca fiecare om ar trebui sa fie natural si sa isi arate adevarata fire. Persoanelor nascute pe data de 12 septembrie le place sa isi coloreze limbajul cu doze substantiale de ironie si umor sec. Trebuie sa fie atenti sa nu isi faca prea multi dusmani in acest fel si mai ales sa se fereasca de persoanele ce provin din lumea interlopa sau din cercuri politice si sociale importante.

Cheia succesului nativilor acestei zile consta in puterea lor de a-si echilibra latura fizica si intelectuala, in abilitatea de a-si stapani energiile nervoase si critice. Cei nascuti in aceasta zi sunt avantajati si de faptul ca se pot retrage din viata activa atunci cand au nevoie de o perioada de odihna. Aceste persoane foarte energice vor avea parte de cateva provocari in viata. Va fi destul de dificil sa isi organizeze viata privata. Vor fi nevoiti sa faca ordine, incepand cu prietenii apropiati si familia si terminand cu relatia intima in care sunt implicati. Trebuie sa invete sa impartaseasca lucrurile insemnate si sa invete sa faca compromisuri atunci cand este vorba de propria fericire.

SFATURI: Incearca sa ai o viata personala decenta. Tempereaza-ti pornirea de a munci continuu daca vrei sa traiesti mai mult. Intinde-te cat iti ajunge patura. Altfel spus, nu mai face promisiuni pe care nu le poti respecta. Ai grija de sanatatea ta, macar din consideratie pentru cei apropiati.

PUNCTE FORTE:

Cinstit

Spiritual

Curajos

PUNCTE SLABE:

Sec

Cinic

Inchis

Niciun comentariu: