marți, 16 septembrie 2008

Fecioara, 16 septembrie - Ziua energiilor pline de entuziasm


Persoanele nascute pe data de 16 septembrie manifesta un entuziasm care va fi infranat cu greu. Dorintele lor sunt foarte puternice. Vor incerca sa depaseasca tot ceea ce a fost facut, indiferent de domeniu. Nativii sunt destul de rabdatori si asteapta sa cunoasca in amanunt toate aspectele tehnice ale meseriei lor. Nu sunt egoisti si nici nu sunt vanatori inflacarati ai celebritatii. Energia emotionala a celor nascuti in aceasta zi este foarte puternica. Toate actiunile lor vor fi pornite din inima. Totusi, trebuie sa evite sa depaseasca anumite limite.

Nativili zilei de 16 septembrie nu se tem sa se confrunte cu situatii limita. Stabilitatea si curajul de care dau dovada in momentele de criza sunt calitati admirabile. Intr-o confruntare rareori vor da inapoi sau vor renunta. Insa, din aceste cauze vor fi nevoiti sa aiba conflicte cu autoritatile sau cu cei care detin puterea in societatea din care fac parte. Mai mult, prin natura lor, cei nascuti in aceasta zi sunt dispusi sa isi asume cat mai multe riscuri. Astfel, ei trebuie sa fie atenti sa nu cada prada senzatiilor tari oferite de pericole, doar de dragul de a trai momente de suspans. La un moment dat, vor fi nevoiti sa isi stapaneasca latura rebela.

Incercarea de a tempera persoanele nascute pe data de 16 septembrie este in mod sigur o greseala. Spiritul lor este atat de dinamic incat sigur nu se va lasa dominat. Daca cineva va incerca sa disciplineze sau sa impuna anumite limite unui copil nascut in aceasta zi nu va avea succes. De cele mai multe ori, aceste incercari vor avea consecinte neplacute asupra tuturor celor implicati. Ar fi mai bine ca parintii acestor copii sa incerce sa fie intelegatori. Vor avea parte de mai multe reusite daca isi vor ingriji si isi vor indruma copii spre activitati creatoare independente. Trebuie stabilita cu atentie o limita intre ordine si sfaturi, intre a forta si a indruma, intre a impune si a propune, intre a spune si a sugera.

Nativii zilei de 16 septembrie sunt plini de chef de viata. Latura lor competitiva este foarte pronuntata. Cu toate acestea, simtul lor innascut pentru dreptate va domina de cele mai multe ori orice atitudine necinstita sau de genul „vreau sa castig cu orice pret”. Persoanele nascute pe data de 16 septembrie ar trebui sa invete cum sa se poarte intr-o echipa. Capacitatea de a coopera nu se numara printre punctele lor forte. De cele mai multe ori, au mai multe de invatat in aceasta privinta in urma unor experiente. Drept urmare, isi vor dezvolta calitatile de lideri. Dupa ce trec de perioada de maturizare, nativii devin foarte buni profesori. Vor avea parte de multe succese pentru ca au incredere in ceea ce stiu si pentru ca au puterea de a convinge datorita entuziasmului lor. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie mai apropiati de elevii lor si ar trebui sa incerce sa fie mai receptivi la sentimentele acestora.

O mare problema pentru acesti nativi poate fi faptul ca uneori se lasa prea usor furati de visuri si fantezii. Cu toate acestea, cele mai multe dintre persoanele nascute pe data de 16 septembrie au ganduri si dorinte ce implica rezultate tangibile. Intr-adevar, dorinta lor de a vedea efectele actiunilor lor este foarte bine definita. In acelasi timp, cei nascuti in aceasta zi au pretentia ca munca lor sa fie respectata.

SFATURI: Invata sa-ti directionezi pozitiv energia extraordinara pe care o ai. Nu scapa din vedere obiectivul pe care il urmaresti. Incearca sa le explici celor care nu inteleg. Nu depasi prea des limitele si nu subestima pericolul. Concentreaza-te mai mult asupra aspectelor vietii normale.

PUNCTE FORTE:

Inimos

Curajos

Cinstit

PUNCTE SLABE:

Amator de senzatii tari

Rebel

Distrugator

Niciun comentariu: