sâmbătă, 27 septembrie 2008

20 de semne ca ai devenit barbat

Nu ma refer la faptul ca ti se ingroasa vocea, iti creste barba si sexul devine o activitate in doi. Daca toti ar deveni barbati imediat ce ies din pubertate, ce simple ar fi lucrurile! Vorbesc de momentul acela in care ai atins un prag de maturitate pe toate planurile si ai scapat de fumurile de putoi. Care prag anume? Pai citeste mai jos si bifeaza, daca e cazul.

1. Cand nu ti se mai pare ca le stii pe toate. E primul semn de maturitate, sa recunosti ca nu ai toate raspunsurile si sa fii cinstit cu tine insuti.

2. Cand femeile nu-ti mai spun ca esti "dulce", ci interesant, sau sexy. Asta e treaba lor, sa dea verdicte. Mai rau e ca foarte des au dreptate.

3. Cand, intr-o disputa, preferi sa dai o replica inteligenta decat un pumn.

4. Cand inveti sa nu te mai enervezi din orice la volan. In momentul in care ajungi sa nu-ti mai pui mintea cu toti ghiolbanii care nu semnalizeaza, sau care se baga in fata ta, inseamna ca nu mai esti condus de hormoni. Si cand iti dai seama ca pretul vitejiilor automobilistice pe drumul public e mult prea mare ca sa risti.

5. Cand esti mai mandru sa te afisezi cu o femeie inteligenta si amuzanta, decat cu o bomba sexy.

6. Cand inveti sa apreciezi o bautura fina si o masa deosebita si cand stapanesti bunele maniere.

7. Cand stii ca Proust nu e pilot de curse si Matisse nu e o marca de masina. Nu trebuie sa fim toti intelectuali, dar un minim de cultura generala e obligatoriu. Cred ca gafele unui anume cantaret (iarta-ma, Doamne!) de la noi cu operele compuse de Merlucius au ajuns cunoscute de toata lumea. O minte saraca va fi intotdeauna ironizata, chiar daca iti permiti sa-ti cumperi insule.

8. Cand inveti sa-ti planifici eficient bugetul si sa nu iei decizii profesionale la primul impuls. Adica momentul cand nu mai faci achizitii de fite, ci te gandesti la investitii pe termen lung.

9. Cand inveti sa primesti elegant un refuz de la o femeie (exercitiu, taica, exercitiu...).

10. Cand nu mai povestesti amicilor tai despre aventurile tale sexuale.

11. Cand ajungi sa-ti fie rusine sa-ti duci lucrurile la spalat acasa la mama. Ce-ar fi sa duci un buchet de flori, ca probabil asta ai facut mai rar?

12. Cand ajungi, intr-o calatorie, sa mai vizitezi si altceva decat barurile de noapte (ca doar si alea de zi merita vazute, nu?)

13. Cand inveti ca ragaitul, sau alte zgomote naturale, nu se fac de fata cu ea, chiar si dupa cativa ani de relatie. Altfel, sa nu te miri daca si ea se va plimba prin fata ta cu bigudiurile in cap.

14. Cand stii sa fii nebun fara sa fii ridicol.

15. Cand inveti sa nu te mai enervezi in controverse legate de fotbal, politica, muzica, sau femei.

16. Cand nu mai etichetezi femeile dupa cat sunt de "cuminti".

17. Cand faci intotdeauna sex protejat daca nu esti intr-o relatie stabila. Pentru ca un somn linistit te fereste de riduri.

18. Cand nu te mai intereseaza sa pari altceva decat esti.

19. Cand spui "te iubesc" mai rar, dar atunci chiar inseamna ceva.

20. Cand esti in stare sa mai ai grija si de altcineva decat de tine, chiar daca acel cineva e doar un caine.

Niciun comentariu: